ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το ταξίδι του ακούραστου Κουτσίδη που έζησε δύο ιστορικές προκρίσεις σε λίγες ώρες

UEFA YOUTH LEAGUE 2023-2024 /  /  U19 -  U19 (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
UEFA YOUTH LEAGUE 2023-2024 / / U19 - U19 (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ισίδωρος Κουτσίδης ταξίδεψε από την Κωνσταντινούπολη στη Νιόν και μέσα σε λίγες ώρες έζησε δύο μεγάλες προκρίσεις με τον Ολυμπιακό.

Οι Νέοι του Ολυμπιακού γράφουν ιστορία, επικράτησαν 3-1 της Ναντ στα πέναλτι (0-0 κανονική διάρκεια) και πήραν την πρόκριση για τον τελικό του Youth League. Βασικός στο παιχνίδι αγωνίστηκε ο Ισίδωρος Κουτσίδης.

Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός έζησε δύο τεράστιες προκρίσεις. Ο Κουτσίδης ήταν στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε. Αφού βίωσε τη μεγάλη πρόκριση στους 4 του Conference League και πανηγύρισε την τεράστια επιτυχία ταξίδεψε το πρωί της Παρασκευής για Ελβετία.

Στις 10:30 βρισκόταν στη Νιόν και με ελάχιστο, έως καθόλου ύπνο, αγωνίστηκε από την αρχή, τελειώνοντας το παιχνίδι φορώντας και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

"Μετά το χθεσινό παιχνίδι και την ιστορική πρόκριση. Η ομάδα μού παρείχε, ευτυχώς, ξενοδοχείο στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, κοιμήθηκα 2-3 ώρες. Πήρα το αεροπλάνο στις 07:30, κοιμήθηκα λίγο και εκεί όσο μπορούσα. Ήρθα στη Νιόν περίπου στις 10:30, πάω στο πρωινό της ομάδας, έφαγα λίγο, έκανα μπάνιο για να συνέλθω και 11:30 ήμουν γήπεδο.

Αυτήν τη στιγμή δεν έχω καταλάβει τι γίνεται, από την αδρεναλίνη, με τα συναισθήματα, δεν μου έχει βγει η κούραση, τίποτα. Έχουμε τελικό την Δευτέρα, έχουμε τρεις μέρες ξεκούραση. Θα ξεκουραστώ καλά" δήλωσε στην COSMOTE TV.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ YOUTH LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ