ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το ταξίδι και οι δύο προσφορές της Μπεσίκτας για τον Ονιεκούρου, σύμφωνα με τους Τούρκους

Ο Χένρι Ονιεκούρου με τη φανέλα του Ολυμπιακού
Ο Χένρι Ονιεκούρου με τη φανέλα του Ολυμπιακού PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπεσίκτας, Τσεϊχούν Καζαντσί ετοιμάζεται να έρθει στην Ελλάδα τις επόμενες μέρες για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του Χένρι Ονιεκούρου για το καλοκαίρι, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ.

Μετά την Μπασακσεχίρ και η Μπεσίκτας κινείται για την απόκτηση του Χένρι Ονιεκούρου από τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Τουρκία, ο αθλητικός διευθυντής της Μπεσίκτας, Τσεϊχούν Καζαντσί ετοιμάζεται να έρθει στην Αθήνα τα προσεχή εικοσιτετράωρα προκειμένου να διαπραγματευτεί με τους ερυθρόλευκους για τη μεταγραφή του Νιγηριανού εξτρέμ.

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Ονιεκούρου το περασμένο καλοκαίρι από την Μονακό με το ποσό των 4,5 εκατομμυρίων ευρώ και είναι λογικό να θέλει τα ίδια χρήματα για τυχόν παραχώρηση του παίκτη. Άλλωστε, πριν από λίγες ημέρες η Μπασακσεχίρ φέρεται να πρόσφερε 2,5 εκατομμύρια για τον 24χρονο επιθετικό χωρίς όμως να υπάρξει ανταπόκριση από την πειραϊκή ομάδα.

Σύμφωνα με την Fotomac, "ο αθλητικός διευθυντής της Μπεσίκτας Τσεϊχούν Καζαντσί ήδη εργάζεται για την απόκτηση του Ονιεκουρού, καθώς ο σύλλογος δεν έχει φτάσει σε συμφωνία με τον Κάιλ Λάριν το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι, ενώ υπάρχει πρόβλημα στην αριστερή πλευρά της επίθεσης λόγω των συχνών τραυματισμών του Ν´Κουντού".

Κατά τους Τούρκους, "η Μπεσίκτας θέλει να προσθέσει στο ρόστερ της τον Ονιεκούρου το καλοκαίρι ενόψει της επόμενης σεζόν, όπως θα συμβεί και με τον Γκέντσον Φερνάντες. Γι´ αυτό τον λόγο οι ασπρόμαυροι που θα συναντηθούν τις επόμενες μέρες με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, θα καταθέσουν δύο προσφορές. Η μία θα είναι για την απόκτηση του Ονιεκούρου με δανεισμό ενός χρόνου και οψιόν αγοράς και η δεύτερη για την απευθείας μεταγραφή του παίκτη με ένα ποσό, με την ελληνική ομάδα να κρατάει ποσοστό από το ενδεχόμενο μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή".

Επίσης, η τουρκική ιστοσελίδα Sporx.com, ανέφερε πως "ο Καζαντσί έλαβε εξουσιοδότηση από τη διοίκηση της Μπεσίκτας και θα ταξιδέψει τις προσεχείς ημέρες στην Ελλάδα για να διαπραγματευτεί και να προσπαθήσει να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Ονιεκούρου".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ