ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το σχέδιο μάχης του Μίτσελ για να μεγαλώσει το σερί στη μάχη τίτλου

Ο Κώστας Φορτούνης στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Ο Κώστας Φορτούνης στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός θέλει να εντείνει τη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου με τρίποντο απέναντι στον Άρη  (2/4, 21:00 COSMOTE SPORT 1HD και LIVE από το SPORT24). Πώς διαμορφώνεται το πλάνο του Μίτσελ.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην πραγματικότητα της Stoiximan Super League. Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται τον Άρη στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (2/4, 21:00 COSMOTE SPORT 1HD και LIVE από το SPORT24), το οποίο θα φορέσει τα γιορτινά του, για την 2η αγωνιστική των playoffs του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι είναι για τους Πειραιώτες ένας ακόμη τελικός στη μάχη που δίνουν για τον τίτλο και στοχεύουν στην τέταρτη σερί νίκη. Ο Ολυμπιακός είναι στην 3η θέση με 59 πόντους στο -1 από την δεύτερη ΑΕΚ και στο -3 από τον Παναθηναϊκό.

Άπαντες στους ερυθρόλευκους γνωρίζουν πως μπορούν να βρεθούν πάνω από την Ένωση, η οποία φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ενώ έχουν τη δυνατότητα να πιάσουν τον Παναθηναϊκό, που υποδέχεται τον Βόλο.

Αρκεί βέβαια οι παίκτες του Μίτσελ να κάνουν τη δουλειά τους κόντρα στον Άρη, ο οποίος θα ψάξει να επανέλθει στις νίκες μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, καθώς δίνει τη μάχη για την 5η θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Ολυμπιακός θέλει, λοιπόν, να αρχίσει με τον καλύτερο τρόπο ένα καθοριστικό 4ήμερο. Θυμίζουμε πως την Τετάρτη (5/4, 21:00) οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκης σ' ένα ακόμη κρίσιμο παιχνίδι.

"Οι μεγάλες ομάδες παίζουν δύο φορές την εβδομάδα και εμείς σαν μεγάλη ομάδα είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό. Έχουμε προετοιμάσει το πρόγραμμα μας και τις προπονήσεις μας για να ανταπεξέλθουμε σε αυτό όπως πρέπει" δήλωσε ο Μίτσελ για αυτό που έρχεται.

Το πλάνο του Μίτσελ απέναντι στον Άρη

Το βράδυ του Σαββάτου (1/4) ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και ανακοίνωσε αποστολή. Ο Γιαν Εμβιλά επέστρεψε μετά τα τέλη του Φλεβάρη, καθώς άφησε πίσω τον τραυματισμό του, ενώ το πρόβλημα που αντιμετώπισε ο Μπιέλ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας δεν ήταν ικανό να τον κρατήσει εκτός. Στη διάθεση του Μίτσελ δεν βρίσκονται οι Χάμες Ροντρίγκες, Ντόη, Ανδρούτσος, Μπουτούτσι, Σισέ.

Όσον αφορά στην υποψήφια ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Μίτσελ, ο Πασχαλάκης θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια. Ο Ρέαμπτσουκ, ο οποίος έχει αναθαρρήσει, θα κινηθεί αριστερά στην άμυνα και ο Ροντινέι στα δεξιά. Το δίδυμο μπροστά από τον τερματοφύλακα θα αποτελείται από τους Μπα και Παπασταθόπουλο.

Στον άξονα πρόκειται να αγωνιστούν μαζί Σαμασέκου και Χουάνγκ. Ο Γιαν Εμβιλά μπήκε στην αποστολή μεν, όμως μην ξεχνάμε πως έχει να αγωνιστεί από τις 25 Φεβρουαρίου και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Μπροστά τους θα είναι ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος είναι από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες του Ολυμπιακού.

Φαβορί για τη μία πλευρά της επίθεσης είναι ο Μασούρας. Έρχεται με κεκτημένη ταχύτητα μετά τις εμφανίσεις του στην Εθνική και έχει προβάδισμα απέναντι στον Μπιέλ, ο οποίος αντιμετώπισε πρόβλημα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Ο Σέρτζι Κανός θα τοποθετηθεί στην άλλη πλευρά της επίθεσης και στην κορυφή θα παίξει ο κορυφαίος σκόρερ του πρωταθλήματος, Σεντρίκ Μπακαμπού, ο οποίος έρχεται φορτσάτος μετά τα δύο γκολ με τη φανέλα της εθνικής του.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Κρίστινσον, Τζολάκης, Πασχαλάκης, Ραμόν, Ρέτσος, Παπασταθόπουλος, Ροντινέι, Μπα, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Φορτούνης, Βρουσάι, Μασούρας, Μπιέλ, Κασάμι, Βαλμπουενά, Χουάνγκ, Σαμασέκου, Κανός, Γκάρι Ροντρίγκες, Αραμπί, Μπακαμπού

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ