ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το Σάββατο στις 16:35 στην Αθήνα ο Βινάγκρε

Ο Λούκας Βινάγκρε
Ο Λούκας Βινάγκρε AP IMAGES

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε πως ο Ρούμπεν Βινάγκρε θα έρθει στην Ελλάδα το απόγευμα του Σαββάτου (03/10, 16:35) στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Στην Ελλάδα θα βρίσκεται το απόγευμα του Σαββάτου (03/10, 16:35) ο Ρούμπεν Βινάγκρε, όπως ενημέρωσε επίσημα η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Πορτογάλος μπακ θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο 21χρονος αμυντικός αγωνιζόταν τα τελευταία τρία χρόνια στη Γουλβς από την οποία τον απέκτησαν οι ερυθρόλευκοι ως δανεικό για ένα χρόνο. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας του στη θέση του αριστερού μπακ και είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας.

ΒΕΡΙΣΙΜΟ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΙ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΙ

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του βραζιλιάνικου δικτύου "Globo Esporte", Λούκας Μουσίετι Περατσόλι, ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση στη Σάντος για τον 25χρονο Βραζιλιάνο στόπερ, Λούκας Βερίσιμο.

"Εκτός από την Μπράγκα, από την Πορτογαλία, ο Λούκας Βερίσιμο έχει επίσης πρόταση από τον Ολυμπιακό, από την Ελλάδα. Οι εκπρόσωποι του αμυντικού θα συναντηθούν σύντομα με τους εκπροσώπους της Σάντος, στις 17:00 (ώρα Βραζιλίας, 23:00 ώρα Ελλάδος)", αναφέρει χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ PREMIER LEAGUE STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ