ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το ραντεβού που θα κρίνει τα πάντα για το μέλλον του Κώστα Φορτούνη

Ολυμπιακός: Το ραντεβού που θα κρίνει τα πάντα για το μέλλον του Κώστα Φορτούνη

Το ισχυρό ενδιαφέρον της Αλ Ουέχντα για τον Κώστα Φορτούνη και το ραντεβού του 31χρονου μεσοεπιθετικού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που θα κρίνει τα πάντα.

Ο Κώστας Φορτούνης είναι ο πιο παλιός παίκτης στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Έχει συμπληρώσει εννέα σεζόν στην πρώτη ομάδα των "ερυθρόλευκων" (διότι ήταν για αρκετά χρόνια νωρίτερα στην Ακαδημία της πειραϊκής ομάδας), μπήκε πια στη δέκατη περίοδο και είναι ο αρχηγός και ο φυσικός ηγέτης του Ολυμπιακού.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν εκείνος που επέμεινε και τον έντυσε πάλι στα ερυθρόλευκα το καλοκαίρι του 2014 κλείνοντας τον από την Καϊζερσλάουτερν και έχουν εξαιρετική σχέση.

Ο έμπειρος επιθετικός χαφ θα κληθεί σύντομα από την διοίκηση του Ολυμπιακού για συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του, καθώς έχει μπει στον τελευταίο χρόνο της διάρκειάς του -λήγει τον Ιούνιο του 2024. Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να κρατήσουν τον ποδοσφαιριστή στο δυναμικό τους και, σύμφωνα με πληροφορίες, προτίθενται να του προσφέρουν σημαντική αύξηση των ετήσιων αποδοχών του.

Ο Φορτούνης, ο οποίος σε σχεδόν δύο μήνες θα κλείσει τα 31, έχει δεχτεί το ισχυρό πρέσινγκ της Αλ Ουέχντα, που έχει προπονητή τον Γιώργο Δώνη, η οποία προσφέρει στον παίκτη συμβόλαιο 2+1 χρόνια, με ετήσιες αποδοχές 2,5 εκατ. ευρώ (συνολικά, 7,5 εκατομμύρια). Πρόκειται για ένα ποσό διόλου ευκαταφρόνητο, που έρχεται σε ένα χρονικό σημείο ιδιαίτερο για την ηλικία και την καριέρα του Θεσσαλού και μπορεί να δελεάσει κάθε ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει κατατεθεί γραπτή πρόταση στον Ολυμπιακό μέχρι σήμερα, ενώ η Αλ Ουέχντα -όπως προκύπτει από το εξωτερικό- εμφανίζεται διατεθειμένη, όταν έρθει η ώρα, να προσφέρει λιγότερα από δύο εκατομμύρια ευρώ στην πειραϊκή ΠΑΕ. Προς το παρόν, χωρίς επίσημη πρόταση δεν μπορεί να γίνει συζήτηση. Βέβαια, αυτή μπορεί να φτάσει μέσα στην εβδομάδα ή στις αρχές της επόμενης.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον Φορτούνη και πολλά θα εξαρτηθούν από τη διάθεση με την οποία θα πάει ο Έλληνας άσος στη συνάντηση που θα έχει προσεχώς με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Αν θα ζητήσει να μείνει ή να παραχωρηθεί.

Άλλωστε, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έχει δύο δρόμους μπροστά του, ο ένας είναι να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό και ο άλλος να πωληθεί καθώς σε δέκα μήνες μένει ελεύθερος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ