ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Όλα ανοιχτά για Φορτούνη, η τεράστια πρόταση της Αλ Γουέχντα του Δώνη και ο δρόμος των ερυθρολεύκων

Ο Κώστας Φορτούνης
Ο Κώστας Φορτούνης EUROKINISSI SPORTS

Η Αλ Γουέχντα του Γιώργου Δώνη έχει καταθέσει μία άκρως ελκυστική πρόταση στον Κώστα Φορτούνη, με το μέλλον του αρχηγού του Ολυμπιακού να είναι ανοιχτό. Όλοι οι δρόμοι.

Όπου υπάρχει καπνός, συνήθως υπάρχει και φωτιά. Οι Σαουδάραβες, οι οποίοι έχουν "σαρώσει" την ποδοσφαιρική Ευρώπη, φρόντισαν να την ανάψουν. Σύμφωνα με πληροφορίες η Αλ Γουέχντα, όπου βρίσκεται προπονητής ο Γιώργος Δώνης, έχει καταθέσει μία άκρως ελκυστική πρόταση στον Κώστα Φορτούνη.

Συγκεκριμένα, προσφέρει πάνω από δύο εκατομμύρια ευρώ ετησίως στον 30χρονο μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού για τα επόμενα τρία χρόνια, με τους Σαουδάραβες ωστόσο να πρέπει να τα βρουν και τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι ως γνωστόν δεν αφήνουν παίκτες τους, αν δεν αποζημιωθούν καταλλήλως.

Κάπως έτσι έχει διαμορφωθεί μία κατάσταση, όπου όλα είναι ανοιχτά σχετικά με το μέλλον του Φορτούνη στον Ολυμπιακό, με το συμβόλαιο του μεσοεπιθετικού των ερυθρόλευκων να εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι.

Οι δρόμοι του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, έχει μπροστά του τρία μονοπάτια να ακολουθήσει. Είτε λοιπόν θα ικανοποιηθεί από την πρόταση των Σαουδαράβων και η μεταγραφή θα γίνει, είτε θα ξεκινήσει συζητήσεις προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιο του 30χρονου αρχηγού του.

Βέβαια, υπάρχει και ο "δρόμος" να μείνουν τα πράγματα ως έχουν, το status της κατάστασης να μην αλλάξει, με την υποσημείωση βέβαια πως από τον Δεκέμβριο ο Φορτούνης θα μπορεί να υπογράψει όπου θέλει, εφόσον το συμβόλαιο του θα εκπνέει σε έξι μήνες.

O Φορτούνης έχει με τον Ολυμπιακό 295 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχει πετύχει 84 γκολ, ενώ έχει καταφέρει να μοιράσει 87 ασίστ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ