SPORTS & GOSSIP

Ολυμπιακός: Το "πάμε Ολυμπιακάρα" της Νίνα Άχε και οι πανηγυρισμοί της με τον Ροντινέι μέσα στον αγωνιστικό χώρο

Το "πάμε Ολυμπιακάρα" της Νίνα Άχε και οι πανηγυρισμοί της με τον Ροντινέι μέσα στον αγωνιστικό χώρο
Το "πάμε Ολυμπιακάρα" της Νίνα Άχε και οι πανηγυρισμοί της με τον Ροντινέι μέσα στον αγωνιστικό χώρο INSTAGRAM /@NINAACHE

Σε έκσταση βρίσκεται από χθες (9/5) το βράδυ η σύντροφος ο του Ροντινέι, Νίνα Άχε. Το πανηγυρικό ποστ της και το "πάμε Ολυμπιακάρα".

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 της Άστον Βίλα και πήρε επική πρόκριση στον τελικό του Conference League, με τον Ελ Κααμπί να πετυχαίνει και τα δύο γκολ.

Η τεράστια πρόκριση έκανε τους φίλους του Ολυμπιακού να πανηγυρίζουν μέχρι το πρωί. Ο Ροντινέι το γιόρτασε με την σύντροφό του, Νίνα Άχε, η οποία μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο.

Μάλιστα δεν άργησε να κάνει και πανηγυρική ανάρτηση στα social media με φωτογραφίες από την μαγική βραδιά που βίωσε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

"Θεέ μου σε ευχαριστώ που μας οδήγησες ως εδώ... Παραμένουμε σταθεροί και δυνατοί στην αναζήτηση των ονείρων μας, πάμε, μας περιμένει ο τελικός! Ζώντας και γράφοντας ιστορία... PAMEEEEEEE OLYMPIAKARAAAAAAAAA", έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του ποστ της.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ