ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το ευχαριστώ του ECA για την φιλοξενία στον Ρέντη

Ολυμπιακός: Το ευχαριστώ του ECA για την φιλοξενία στον Ρέντη

Ο Ολυμπιακός είχε φιλοξενήσει μέλη του ECA στον Ρέντη, με τον οργανισμό που εκπροσωπεί τους ευρωπαϊκούς συλλόγους, να ευχαριστεί τους ερυθρόλευκους.

Το ECA, ο οργανισμός που εκπροσωπεί τους ευρωπαϊκούς συλλόγους, βρέθηκε στην Ελλάδα και μάλιστα στο προπονητικό κέντρο στον Ρέντη στις 29-30 Μαΐου. Από τα εκατοντάδες μέλη του, το European Club Association επέλεξε επτά ομάδες για να παρουσιάσουν τον τρόπο λειτουργίας των ακαδημιών τους, ανάμεσά τους και ο Ολυμπιακός.

Εκπρόσωποι μεγάλων ομάδων απ' όλη την Ευρώπη, όπως η Ίντερ, η Αϊντχόφεν και η Σπόρτινγκ, βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις των ερυθρόλευκων παρακολουθώντας ένα πλήρες σεμινάριο, με ομιλίες των προπονητών των ακαδημιών, ενώ είδαν από κοντά και προπόνηση τμήματος της ακαδημίας.

Το ECA απέστειλε μάλιστα email στον Ολυμπιακό, προκειμένου να τον συγχαρεί για τη διοργάνωση της επίσκεψης.

Αναλυτικά η επιστολή του ECA:

"Με αυτό το email και εκ μέρους της διοίκησης του ECA και όλων των μελών, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα μας για την εξαιρετική οργάνωσης της επίσκεψης μάς στο σύλλογο και την ακαδημία αυτή την εβδομάδα, που χαροποίησε όλους τους συμμετέχοντες. Όλοι στο σύλλογό σας παρείχαν μια μοναδική εμπειρία στα μέλη που παρευρέθηκαν και τους έκαναν να νιώσουν σαν στο σπίτι τους.

Επιπλέον, θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για το περιεχόμενο που παρουσιάστηκε τόσο από τεχνικής άποψης όσο και για το εκπαιδευτικό σας πρόγραμμα εκτός γηπέδου για προπονητές/προσωπικό, καθώς και για όλη τη δουλειά που επιτελέστηκε με όλες τις σχολές ποδοσφαίρου και την ανθρωπιστική έργα που πραγματοποιήθηκαν με αυτό το τουρνουά για παιδιά πρόσφυγες.

Ως πρώην πολιτικός πρόσφυγας, ξέρω πόσο σημαντικά είναι αυτά τα έργα και είναι υπέροχο που τους δώσατε μια τέτοια στιγμή χαράς και ενότητας.

Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός ήταν πάντα πρόθυμη να συμμετάσχει σε προγράμματα που επιτρέπουν την ανταλλαγή γνώσεων μεταξύ συλλόγων, επιτρέποντάς μας έτσι να εμπνεόμαστε ο ένας από τον άλλον και να αναπτυχθούμε μαζί. Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο μόνος τρόπος για να προχωρήσουμε είναι να μοιραζόμαστε και να συνεργαζόμαστε και χαιρόμαστε που δίνετε το παράδειγμα.

Σας ευχαριστούμε πολύ για άλλη μια φορά για τη συνεργασία σας, την εξαιρετική δουλειά που κάνατε και ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για τον σύλλογο και την ακαδημία σας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ