ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το αντίο του Μπρούμα μέσω των social media

Ο Μπρούμα με τη φανέλα του Ολυμπιακού
Ο Μπρούμα με τη φανέλα του Ολυμπιακού EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπρούμα αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό με ανάρτησή του στα social media, καθώς όπως είναι η κατάσταση δεν φαίνεται να συνεχίζει στους ερυθρόλευκους.

Το τέλος του απ' τον Ολυμπιακό προανήγγειλε ο Μπρούμα. Ο Πορτογάλος εξτρέμ με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποχαιρέτησε ουσιαστικά τους ερυθρόλευκους τονίζοντας πως ήταν τιμή του να φορέσει τη φανέλα της ομάδας του Πειραιά.

Άλλη μία σημαντική σεζόν στην καριέρα μου τελείωσε. Ήταν τιμή μου να φορέσω τη φανέλα ενός τεράστιου συλλόγου όπως ο Ολυμπιακός. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν εκπληκτική και το αποτέλεσμα δουλειάς πολλών μηνών από αυτή την καταπληκτική ομάδα ανθρώπων. Ευχαριστώ όλους τους οπαδούς για την υποστήριξη σας. 2021-2022, θα επιστρέψω πιο δυνατός“ ανέφερε συγκεκριμένα.

Όπως είχαμε επισημάνει στο SPORT 24, παρότι ο Μπρούμα αρέσει στον Μαρτίνς κι έχει λάβει το σχετικό μήνυμα, έχασε πόντους με την εμφάνισή του κόντρα στον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα. Ο Πορτογάλος ακραίος έχει προσόντα και ποιότητα, αλλά είναι ασταθής κι αυτό παίζει σημαντικό ρόλο όταν μιλάμε για μια μεταγραφή με οψιόν αγοράς άνω των 6 εκατ. ευρώ.

Ο Μπρούμα έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο στην Αϊντχόφεν, από την οποία αγωνιζόταν ως δανεικός, και έτσι όπως είναι η κατάσταση δύσκολα θα υπάρξει η ανατροπή και η παραμονή του στον Πειραιά. Επομένως χαιρέτησε βλέποντας ποιο θα είναι το μέλλον του.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ