ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Θεραπεία στο Ρέντη οι διεθνείς Κούντε, Ροντρίγκες, Ρέαμπτσουκ και Μαντί Καμαρά

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Ιωνικό σε ματς της Super League | 7 Νοεμβρίου 2021
Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Ιωνικό σε ματς της Super League | 7 Νοεμβρίου 2021 INTIME

Η διακοπή του πρωταθλήματος επιτρέπει στο τεχνικό τιμ και σε κάποιους παίκτες του Ολυμπιακού να πάρουν ορισμένες ανάσες ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο και για το ιατρικό επιτελείο.

Ο γιατρός των ερυθρόλευκων, Χρήστος Θέος και οι συνεργάτες του κάνουν... υπερωρίες, καθώς πέντε ποδοσφαιριστές έφυγαν τραυματίες από το Καραϊσκάκης μετά τον αγώνα με τον Ιωνικό, εκ των οποίων, μάλιστα, οι τέσσερις είναι διεθνείς.

Η ουσία είναι πως ο Πιέρ Κούντε Μαλόνγκ, ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο Όλεγκ Ρέαμπτσουκ, ο Μαντί Καμαρά και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ήταν και την Τρίτη (9/11) στο Ρέντη, προκειμένου να κάνουν θεραπεία και να ακολουθήσουν τα προγράμματά τους.

Σε ό,τι αφορά τους τέσσερις διεθνείς παίκτες, τους Κούντε, Ροντρίγκες, Ρέαμπτσουκ και Μαντί Καμαρά υποβλήθηκαν σε εξετάσεις τη Δευτέρα (8/11) το βράδυ, επιβεβαιώνοντας τις αρχικές εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού για την κατάσταση τους.

Ο Κούντε έχει υποστεί διάστρεμμα στην ποδοκνημική και θα μείνει δέκα ημέρες εκτός προπονήσεων. Ο Ροντρίγκες έχει σύσπαση στον οπίσθιο μηριαίο, εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις και κάνει καθημερινά θεραπείες στις προπονητικές εγκαταστάσεις των ερυθρόλευκων προκειμένου να το ξεπεράσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Το ίδιο και ο Ρέαμπτσουκ (που έχει πρησμένο ακόμη τον αστράγαλό του) και ο Μαντί Καμαρά (πονάει στον αριστερό ώμο).

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Καμερούν, ο Κούντε δεν θα ταξιδέψει στην πατρίδα του για να ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής ομάδας της πατρίδας του. Θα πρέπει, πάντως, να τονιστεί ότι μέχρι τώρα, κανένας από τους τέσσερις παραπάνω διεθνείς παίκτες δεν έχει κοπεί επίσημα από τις αποστολές των εθνικών ομάδων των χωρών τους.

Όλα δείχνουν πως ο Κούντε και ο Ρέαμπτσουκ, στην κατάσταση που είναι, θα παραμείνουν στο Ρέντη. Για τον Ροντρίγκες και τον Μαντί Καμαρά, προς το παρόν, όλα είναι ανοιχτά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ