Ολυμπιακός: Θεωρεί "ύποπτη" την στάση της ΕΠΟ στο CAS

Ολυμπιακός: Θεωρεί "ύποπτη" την στάση της ΕΠΟ στο CAS

Η στάση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στο CAS προκάλεσε εντύπωση στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, οι οποίοι θεωρούν πως λειτουργεί ως συνήγορος του ΠΑΟΚ σε αυτή την υπόθεση.

Εντύπωση προξένησε στους ανθρώπους του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο CAS την Δευτέρα (6/7), η στάση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Οι άνθρωποι των Πειραιωτών οδηγήθηκαν στα συμπεράσματά τους μέσα από όλη αυτή τη διαδικασία.

Εκεί που η αρχική τους εκτίμηση, ήταν πως οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ δεν είχαν να πουν κάτι διαφορετικό από αυτό που ισχυρίστηκαν ως τώρα στα πειθαρχικά όργανα, με αποτέλεσμα να έρθει και η απόφαση για την αφαίρεση των επτά βαθμών.

Από εκεί και πέρα, στους εκπροσώπους των Πειραιωτών έκανε εντύπωση η ύποπτη στάση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, όπου έμεινε πιο πολύ στο γεγονός να απορριφθεί η έφεση του Ολυμπιακού! Έχοντας την αίσθηση πως περισσότερο λειτουργεί ως συνήγορος του ΠΑΟΚ σε αυτή την υπόθεση…

Μάλιστα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ και συνομιλώντας με ανθρώπους του Ολυμπιακού, ο ΠΑΟΚ ουσιαστικά ισχυρίστηκε πως η πολυιδιοκτησία δεν τιμωρείται από την ΕΠΟ και γι’ αυτό την κατήργησε. Γιατί δεν ήθελε να τιμωρεί.

Εκείνο που τους έκανε ξεχωριστή εντύπωση μάλιστα, ήταν ο ισχυρισμός της πλευράς του ΠΑΟΚ, πως αν είναι να τιμωρηθεί και να υποβιβασθεί κάποιος, τότε αυτή θα πρέπει να είναι η ομάδα της Ξάνθης.

SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.