ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ταξίδι και προπόνηση στο Αζερμπαϊτζάν για την Κ19 των ερυθρόλευκων ενόψει Καμπάλα

Οι Νέοι του Ολυμπιακού σε προπόνηση στο Αζερμπαϊτζάν
Οι Νέοι του Ολυμπιακού σε προπόνηση στο Αζερμπαϊτζάν OLYMPIACOS FC

Οι Νέοι του Ολυμπιακού βρίσκονται ήδη στο Αζερμπαϊτζάν όπου και προπονήθηκαν τη Δευτέρα ενόψει της αναμέτρηση της Τετάρτης με την Καμπάλα για το UEFA Youth League.

Στο Αζερμαϊτζάν βρίσκεται ήδη η αποστολή της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (8/11) με την Καμπάλα για το Youth League. Η αποστολή που αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές προπονήθηκε μάλιστα ήδη τη Δευτέρα (6/11) το μεσημέριο στο Μπακού και την Τρίτη (7/11) το πρωί θα ταξιδέψει για την Καμπάλα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου των ερυθρόλευκων αναφέρει:

"Στο Αζερμπαϊτζάν βρίσκονται από το ξημέρωμα της Δευτέρας (06/11) οι Νέοι του Ολυμπιακού, ενόψει του αγώνα με την Καμπάλα την ερχόμενη Τετάρτη (08/11, 14:00) για το πρώτο παιχνίδι της δεύτερης φάσης του Domestic Champions Path της διοργάνωσης UEFA Youth League.

Η ομάδα Νέων του Θρύλου, μετά την πρόκριση απέναντι στην πρωταθλήτρια Ιταλίας, Λέτσε, με συνολικό σκορ 6-2 (3-1 στο Ρέντη και στην Ιταλία), καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο των Αζέρων με σκοπό να συνεχίσει το ευρωπαϊκό της ταξίδι.

Ο Ολυμπιακός προπονήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (06/11) στο Μπακού, όπου και θα διανυκτερεύσουν και το πρωί της Τρίτης (07/11) πρόκειται να ταξιδέψουν οδικώς για τον τελικό προορισμό που είναι η πόλη της Καμπάλα.

Ο τεχνικός της ομάδας, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, έχει συμπεριλάβει στην αποστολή του τους: Σίνα, Έξαρχο, Παναγάκο, Κ. Κωστούλα, Παπακανέλλο, Τανούλη, Κουτσογούλα, Πρεκατέ, Πνευμονίδη, Δαρβίρα, Κουτσίδη, Μουζακίτη, Χρήστου, Πλειώνη, Δάμα, Αλαφάκη, Μπάκουλα, Λιατσικούρα, Χ. Κωστούλα, Λίγδα, Κουράκλη".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ YOUTH LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ