ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τα τετ α τετ για να σφίξουν τα λουριά και οι φρέσκιες εξελίξεις για το συμβόλαιο του Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με το Βόλο | 28 Νοεμβρίου 2021
Ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με το Βόλο | 28 Νοεμβρίου 2021 IN TIME SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς αλλά και οι Μοντεστό - Τοροσίδης είχαν αρκετά τετ α τετ το τελευταίο διήμερο στην προσπάθεια τους να αφυπνίσουν τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Έρχονται θετικές εξελίξεις με το συμβόλαιο του Πορτογάλου προπονητή.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, όπως έχουμε αναφέρει, χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα στην ομιλία του στους ποδοσφαιριστές την επομένη του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά ο ίδιος και οι συνεργάτες του προχώρησαν και σε μία σειρά ενεργειών. Σε κινήσεις που στοχεύουν στην αλλαγής της εικόνας αγωνιστικά των παικτών, αλλά και σε θέματα νοοτροπίας.

Στις προθέσεις των ερυθρόλευκων είναι να σφίξουν τα λουριά στο Ρέντη και δεν είναι τυχαίο ότι ο Πορτογάλος τεχνικός όπου σταθεί και όπου βρεθεί δηλώνει πως "δεν έχει κριθεί τίποτα στο πρωτάθλημα, έχει ακόμη πολύ δρόμο η διοργάνωση".

Ο Μαρτίνς, λοιπόν, όσο ο Φρανσουά Μοντέστο και ο Βασίλης Τοροσίδης είχαν ιδιαίτερες συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές το τελευταίο διήμερο στην προσπάθεια να τους αφυπνίσουν ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης αλλά και του δύσκολου προγράμματος που έχει ο Ολυμπιακός μέσα στον μήνα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η κακή εικόνα των ερυθρόλευκων στη Ριζούπολη ήταν περισσότερο ζήτημα νοοτροπίας και όχι έλλειψη δυνάμεων ή οτιδήποτε άλλο. Ο Ολυμπιακός είχε πολλές απουσίες πράγματι, αλλά η Ελαφρά Ταξιαρχία είχε ακόμη περισσότερες και δεν διαθέτει την ποιότητα και το βάθος στο ρόστερ της πειραϊκής ομάδας. Ήταν θέμα λοιπόν μη κατάλληλης προετοιμασίας σωματικά και πνευματικά από τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

"Νέα χρονιά, ίδιο συναίσθημα: Είμαστε ενωμένοι"

Ο Μαρτίνς έκανε την αυτοκριτική του, όπως και οι παίκτες το τελευταίο διήμερο στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού όπου έγιναν πολλά τετ α τετ και είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν αγωνιστικό πρόσωπο. Θεωρούν πως πήραν το μάθημά τους και είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στις νίκες αρχής γενομένης από το ματς εναντίον του Αστέρα Τρίπολης, που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών στο γήπεδο Καραϊσκάκης.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος προπονητής έστειλε το μήνυμά του για τη συνέχεια της περιόδου, με ανάρτησή του στους λογαριασμούς στα social media, γράφοντας το εξής: "Νέα χρονιά, ίδιο συναίσθημα: Είμαστε ενωμένοι". Το συνόδευσε επίσης με τρεις φωτογραφίες, με τον ίδιο, τον κόσμο του Ολυμπιακού και τους παίκτες να πανηγυρίζουν αγκαλιασμένοι μπροστά από το "πέταλο" των οργανωμένων οπαδών.

Έρχονται θετικές εξελίξεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Μαρτίνς

Επί τη ευκαιρία, πληροφορίες αναφέρουν πως σύντομα θα υπάρξει νέα επαφή της διοίκησης του Ολυμπιακού με τον Μαρτίνς για την ανανέωση της συνεργασίας τους για ακόμη δύο χρόνια. Κατά τις ίδιες "πηγές" οι δύο πλευρές οδεύουν σε συμφωνία και κάποιοι δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο να υπάρξουν εξελίξεις με τον 51χρονο προπονητή, πριν από την υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του Ελ Αραμπί.

Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων πάντως έστειλε το μήνυμά του σε μία αποστροφή των δηλώσεων του στην κάμερα των καναλιών Novasports, όταν ρωτήθηκε τι επιθυμεί πλέον μετά την ανάδειξή του ως τον Πορτογάλο προπονητή με τις περισσότερες νίκες (43) για το ημερολογιακό έτος 2021. "Να πάρω περισσότερες νίκες με τον Ολυμπιακό και χρόνο με τον χρόνο να πετυχαίνουμε με την ομάδα περισσότερα κατορθώματα" είπε.

Είναι εμφανές, λοιπόν, ότι ο Μαρτίνς βλέπει τον εαυτό του στον Ολυμπιακό και την επόμενη περίοδο και με αυτό το σκεπτικό ενεργεί, τόσο σε ό,τι αφορά τις μεταγραφές όσο και σε θέματα που αφορούν την επόμενη ημέρα της πειραϊκής ομάδας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ