ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τα είπαν Μαρινάκης – Μαρτίνς πριν φύγει ο τελευταίος για την Πορτογαλία

Οι Πέδρο Μαρτίνς και Βαγγέλης Μαρινάκης στη φιέστα του Ολυμπιακού
Οι Πέδρο Μαρτίνς και Βαγγέλης Μαρινάκης στη φιέστα του Ολυμπιακού EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς πριν αναχωρήσει για την Πορτογαλία προκειμένου να γεμίσει τις μπαταρίες του ενόψει της νέας χρονιάς συναντήθηκε με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, σε μια εφ' όλης της ύλης συζήτηση.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Πέδρο Μαρτίνς σύμφωνα με πληροφορίες, συζήτησαν εφ' όλης της ύλης πριν ο τελευταίος αναχωρήσει για την πατρίδα του. Ο τεχνικός των ερυθρολεύκων βρίσκεται στην Πορτογαλία για ολιγοήμερες διακοπές, αλλά θα συνεχίσει να είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον μεγαλομέτοχο της πειραϊκής ΠΑΕ, την Γενική Διευθύντρια Λίνα Σουλούκου, τον Αθλητικό Διευθυντή Κριστιάν Καρεμπέ και τον επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ Φρανσουά Μοντεστό.

Τα αποτελέσματα αυτής της συνάντησης θα αρχίσουν να φαίνονται πολύ σύντομα, καθώς ο Μαρινάκης και ο Μαρτίνς συμφώνησαν για το πως πρέπει να κινηθεί ο Ολυμπιακός, τόσο στις μεταγραφές όσο και στην αποσυμφόρηση του ρόστερ. Το αφεντικό των ερυθρόλευκων έχει δώσει τις κατευθυντήριες εντολές στους συνεργάτες του και όλα δείχνουν ότι χρονικά πρώτα θα λυθούν τα ζητήματα ανανέωσης των συμβολαίων του Αραμπί και του Βαλμπουενά.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης τα είπε με τους δύο ποδοσφαιριστές το τελευταίο εικοσιτετράωρο και πλέον οι υποθέσεις τους έχουν μπει στην τελική ευθεία. Επιθυμία της διοίκησης και των παικτών είναι να συνεχίσουν μαζί και την επόμενη περίοδο, ενώ ο Μαρτίνς έχει κάνει θετική εισήγηση για την παραμονή τους.

Στις 14 ή 15 Ιουνίου θα ξεκινήσει η προετοιμασία

Σε ό,τι αφορά την επιστροφή του Πορτογάλου τεχνικού στην Αθήνα και των ποδοσφαιριστών αυτή προσδιορίζεται για τις 12-13 Ιουνίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα περίοδο θα γίνει στις 14 ή 15 Ιουνίου.

Οι ερυθρόλευκοι θα προπονηθούν για μία εβδομάδα στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στον Ρέντη και στη συνέχεια θα αναχωρήσουν για την Αυστρία (στις 23 ή 24/6) όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους και θα δώσει μια σειρά από φιλικούς αγώνες.

Ο Ολυμπιακός θα μάθει τον αντίπαλό του στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League στην κλήρωση που θα γίνει στις 15 Ιουνίου και ως γνωστό θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στις 19 ή 20 Ιουλίου και η ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί στις 26 ή 27 Ιουλίου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ