THE SHOW MUST GO ON LIVE

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα με Κριστιάν Παβόν

Ο Κριστιάν Παβόν πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Μπόκα στο Copa Libertadores.
Ο Κριστιάν Παβόν πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Μπόκα © 2018 NATACHA PISARENKO/ASSOCIATED PRESS

Ο Σταύρος Γεωργακόπουλος ανέλυσε στο Show Must Go On και τον Παντελή Διαμαντόπουλο τα δεδομένα για τον Κριστιάν Παβόν, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού.

Το όνομα του Κριστιάν Παβόν έχει συνδεθεί με τον Ολυμπιακό και ο Σταύρος Γεωργακόπουλος ανέλυσε τα δεδομένα της υπόθεσης στο Show Must Go On και τον Παντελή Διαμαντόπουλο.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως υπάρχει ένα αλισβερίσι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μπόκα σε επίπεδο διερεύνησης, όμως τα χρήματα για τον Αργεντινό εξτρέμ είναι πάρα πολλά και η περίπτωση του είναι από δύσκολη έως απίθανη.

"Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει ένα αλισβερίσι με την Μπόκα σε επίπεδο διερεύνησης για το θέμα του Παβόν. Η Μπόκα είχε πάρει δανεικό τον Σολδάνο και εκείνος γυρίζει. Δεν τέθηκε το ζήτημα να κρατήσουν τον Σολδάνο, να δώσουν στον Ολυμπιακό τον Παβόν και να πληρωθεί η διαφορά.

Ο Παβόν έχει ρήτρα 16 εκατομμύρια στο συμβόλαιό του, μένει ελεύθερος την επόμενη χρονιά. Το ρεπορτάζ του Αντώνη Οικονομίδη αναφέρει πως η Πόρτο που ρώτησε για τον Παβόν, έλαβε απάντηση απ' τον Μπόκα ότι δεν το συζητάει για λιγότερο από 7,5 εκατομμύρια. Ο Ολυμπιακός δεν θα δώσει 7.5 εκατομμύρια σε έναν παίκτη που μένει ελεύθερος σε ένα χρόνο. Είναι από δύσκολο έως απίθανο να αποκτηθεί" σχολίασε ο Σταύρος Γεωργακόπουλος αναλυτικά.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή της Δευτέρας

TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ