ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Συζήτηση Καρβαλιάλ - παικτών και μπουστάρισμα ενόψει του ντέρμπι με ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Συζήτηση Καρβαλιάλ - παικτών και μπουστάρισμα ενόψει του ντέρμπι με ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για τη μάχη απέναντι στην ΑΕΚ στο Καραϊσκάκης (7/1, 21:00, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24), με τον Καρβαλιάλ να δίνει μπουστάρισμα στους ποδοσφαιριστές του.

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του μία δύσκολη μάχη. Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκης (7/1, 21:00, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24) για την 17η αγωνιστική της Stoiximan Super League και θέλουν το τρίποντο, ώστε να ξεκινήσουν την αντεπίθεσή τους.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ήττα από τη Λαμία και να συγκεντρωθούν 100% στο ντέρμπι απέναντι στην Ένωση. Ο Κάρλος Καρβαλιάλ θέλει από τους ποδοσφαιριστές του να αντιστρέψουν την κατάσταση, κάτι που τόνισε και στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV.

"Στη ζωή του ποδοσφαίρου μπορεί να συμβεί μετά από μια κακή βραδιά να έχεις γρήγορα την ευκαιρία να ανατρέψεις την κατάσταση. Αυτό είναι το μήνυμα που περνάω στους ποδοσφαιριστές μου. Πρέπει πολύ γρήγορα να αντιδράσεις γιατί ο δυνατός είναι αυτός που αντιδράει πολύ γρήγορα" ανέφερε συγκεκριμένα.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ τα έχει πει με τους ποδοσφαιριστές του στον Ρέντη. Ο στόχος του; Να αποτυπώσει στο μυαλό τους ότι η ώρα να αντιδράσουν είναι στο κρίσιμο ματς απέναντι στην ΑΕΚ και έτσι να τους δώσει το απαραίτητο ψυχολογικό μπουστάρισμα για το δύσκολο παιχνίδι, αλλά και γι' αυτά που ακολουθούν.

Θυμίζουμε πως ο Πορτογάλος προπονητής τόνισε πως ο Κώστας Φορτούνης είναι έτοιμος, ενώ δεν είναι σίγουρος για τον Πεπ Μπιέλ, του οποίου ωστόσο οι εξετάσεις είναι καθαρές.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ