ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Συμφωνία με Χάμες Ροντρίγκες για νέο συμβόλαιο έως το 2024

Ο Χάμες Ροντρίγκες
Ο Χάμες Ροντρίγκες EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με τον Χάμες Ροντρίγκες για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών έως το καλοκαίρι του 2024.

Κάτοικος Πειραιά θα μείνει και τη νέα σεζόν ο Χάμες Ροντρίγκες. Ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με τον Κολομβιανό σούπερ σταρ για επέκταση της συνεργασίας τους έως το καλοκαίρι του 2024.

Οι ερυθρόλευκοι είναι ικανοποιημένοι από την προσπάθεια, τον επαγγελματισμό, την επιρροή στο παιχνίδι της πειραϊκής ομάδας και την προσφορά του 31χρονου παίκτη και ήθελαν να τον κρατήσουν και την επόμενη σεζόν, όπως και συνέβη, καθώς ο Κολομβιανός ποδοσφαιριστής είχε υπογράψει συμβόλαιο 1+1 με την πειραϊκή ΠΑΕ.

Ο Χάμες από τη μεριά του, ξαναβρήκε τον εαυτό του στον Ολυμπιακό, οι συμπατριώτες του υποστηρίζουν πως έχει αναγεννηθεί στον Πειραιά μετά την περιπέτειά του στο Κατάρ με τη Αλ Ραγιάν και ο ίδιος θεωρεί πως έχει πολλά περισσότερα να δώσει αγωνιστικά στο δεύτερο μισό της περιόδου.

Μέχρι στιγμής, στα μισά του πρωταθλήματος, ο Χάμες έχει δύο γκολ και μία ασίστ σε οχτώ συμμετοχές, αποτελώντας έναν εκ των πρωταγωνιστών του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα.

Θυμηθείτε την ασίστ που είχε δώσει στον Γκάρι Ροντρίγκες κόντρα στον ΟΦΗ:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΧΑΜΕΣ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ