ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Συμφωνία και με Γκασπάρ

Sporting's Bruno Gaspar, left, and Arsenal's Matteo Guendouzi challenge for the ball during the Europa League group E soccer match between Arsenal and Sporting CP at Emirates stadium in London, England, Thursday, Nov. 8, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)
Sporting's Bruno Gaspar, left, and Arsenal's Matteo Guendouzi challenge for the ball during the Europa League group E soccer match between Arsenal and Sporting CP at Emirates stadium in London, England, Thursday, Nov. 8, 2018. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Μετά τον Λοβέρα ο Ολυμπιακός τελειώνει και την υπόθεση του Μπρούνο Γκασπάρ. Ο 26χρονος μπακ αναμένεται στη χώρα μας το απόγευμα του Σαββάτου (31/8) για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Ολοκληρώνεται και η μεταγραφή του Μπρούνο Γκασπάρ στον Ολυμπιακό, έπειτα απ' αυτή του Μάξι Λοβέρα. Οι "ερυθρόλευκοι" τα έχουν βρει σε όλα με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στη χώρα μας το Σάββατο (31/8), λίγο μετά τις 17:00, ώστε να υπογράψει και να ενσωματωθεί στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Γκασπάρ είναι 26 ετών, έχει ύψος 1,80μ. και καλύπτει στο γήπεδο τη θέση του δεξιού μπακ. Ο παίκτης είναι από την Πορτογαλία με ρίζες από την Αγκόλα. Για τον Πέδρο Μαρτίνς ο Γκασπάρ μόνο άγνωστος δεν του είναι.

Το δίδυμο είχε συνεργαστεί στην Γκιμαράες. Μετά την πορτογαλική ομάδα ο μελλοντικός "ερυθρόλευκος" έπαιξε στην Φιορεντίνα. Οι Ιταλοί τον είχαν αποκτήσει αντί 4 εκατ. ευρώ. Πέρυσι, πάντως, ο Γκασπάρ επέστρεψε στην Πορτογαλία για λογαριασμό της Σπόρτινγκ με 4,5 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπρούνο Γκασπάρ αγωνίζεται και στο αριστερό άκρο της άμυνας.

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΓΚΑΣΠΑΡ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ