ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Στα "ερυθρόλευκα" ο Λοβέρα

Ολυμπιακός: Στα "ερυθρόλευκα" ο Λοβέρα

Παίκτης του Ολυμπιακού έγινε το Σάββατο (31/8) ο Μάξι Λοβέρα. Ο Αργεντινός ανακοινώθηκε από τους "ερυθρόλευκους" και πόζαρε με τη φανέλα της νέας του ομάδας.

Ολοκληρώθηκε και το τυπικό κομμάτι της μεταγραφής του Μαξιμιλιάνο Λοβέρα από τον Ολυμπιακό. Ο νεαρός Αργεντινός ανακοινώθηκε από τους "ερυθρόλευκους" το πρωί του Σαββάτου (31/8).

Για το οικονομικό σκέλος αυτής της επένδυσης, το Sport24.gr είχε γράψει όλα τα δεδομένα: Ο Ολυμπιακός έδωσε στη Ροσάριο το ποσό των 3.300.000€, ενώ προβλέπονται και μπόνους επίτευξης συγκεκριμένων στόχων, κάτι που σημαίνει ότι το ποσό ενδέχεται να φτάσει στα 4.000.000 ευρώ. Αυτά τα χρήματα προσφέρθηκαν για το 80% του 20χρονου επιθετικού. Οι πληροφορίες από την Αργεντινή αναφέρουν ότι η Ροσάριο θα κρατήσει το 10%, ενώ το υπόλοιπο 10% θα μείνει στην οικογένεια του Λοβέρα.

Ο Λοβέρα είναι γεννημένος στις 9 Μαρτίου 1999, με ύψος 1.70, θεωρούνταν ένα από τα πιο ακριβά περιουσιακά στοιχεία της Ροσάριο. Έχει παίξει μία φορά με την εθνική Αργεντινής U20 και στο παιχνίδι αυτό μάλιστα σκόραρε στις 13 Οκτωβρίου 2018. Στο πρωτάθλημα της Αργεντινής που βρίσκεται σε εξέλιξη, ο Λοβέρα έκανε τέσσερις συμμετοχές, πετυχαίνοντας ένα γκολ και μοιράζοντας μία ασίστ σε 265 λεπτά.

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΛΟΒΕΡΑ

Photo Credits: Olympiacos.org

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ