ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Στον Ρέντη ο Κορμπεράν για να παρουσιαστεί στους παίκτες

Ολυμπιακός: Στον Ρέντη ο Κορμπεράν για να παρουσιαστεί στους παίκτες
24 MEDIA CREATIVE TEAM / KONSTANTINOS BADOUNAS / AFP

Οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό είναι ραγδαίες, με τον Κάρλος Κορμπεράν να βρίσκεται στον Ρέντη, προκειμένου να παρουσιαστεί στους παίκτες των ερυθρόλευκων. Υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός αλλάζει σελίδα. Ο Πέδρο Μαρτίνς αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν από τους ερυθρόλευκους, καθώς υπάρχει συμφωνία για τη λύση της συνεργασίας τους, η οποία πρόκειται να ανακοινωθεί.

Παράλληλα, αρχίζει η εποχή του Κάρλος Κορμπεράν. Ο Ισπανός προπονητής κατευθύνεται στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού στον Ρέντη, προκειμένου να παρουσιαστεί στους παίκτες των ερυθρόλευκων. Ο Ισπανός και οι συνεργάτες του υπέγραψαν τα συμβόλαιά τους και πιάνουν δουλειά.

Το SPORT24 και ο Θέμης Καίσαρης είχαν αποκαλύψει πως ο 39χρονος Ισπανός προπονητής ήταν στη λίστα των ερυθρόλευκων και μάλιστα αποτελούσε ένα από τα φαβορί.

Ο Κορμπεράν ήταν ενήμερος από την πρώτη στιγμή για την κατάσταση του Ολυμπιακού. Είχε ρωτήσει και είχε μάθει για το ρόστερ της ομάδας, όπως και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Ο πρώην προπονητής της Χάντερσφιλντ, με την οποία έφτασε πολύ κοντά στην άνοδο από την Championship στην Premier League, αλλά έχασε στον τελικό ανόδου από τη Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη, έχει δείξει πολύ καλά δείγματα γραφής, είναι νέος και φιλόδοξος και γι' αυτόν τον λόγο η επιλογή του προκρίθηκε.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ