ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο εκπρόσωπος του Ελ Αραμπί

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στην ΑΕΚ
Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στην ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο άνθρωπος που εκπροσωπεί τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί τα τελευταία χρόνια στις διαπραγματεύσεις για τις ανανεώσεις των συμβολαίων του ήρθε ήδη στην Ελλάδα, σύμφωνα με πληροφορίες, και λογικά αναμένονται εξελίξεις.

Ήρθε στην Ελλάδα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνθρωπος που εκπροσωπεί τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί τα τελευταία χρόνια στις διαπραγματεύσεις για τις ανανεώσεις των συμβολαίων του. Ο Μαροκινός σέντερ φορ θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, το ίδιο επιθυμούν και οι ερυθρόλευκοι και, λογικά, αναμένονται εξελίξεις.

Ο εκπρόσωπος του έμπειρου ποδοσφαιριστή λειτουργεί ως οικονομικός σύμβουλος του και τον επισκέπτεται κατά καιρούς στην Αθήνα. Δεν είναι ο κλασικός ατζέντης, αλλά ένας άνθρωπος που εμπιστεύεται ο Ελ Αραμπί σε διάφορα θέματα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Αφρικανός στράικερ επιθυμεί διετές συμβόλαιο από τον Ολυμπιακό, ενώ στο τραπέζι έχει πέσει και η εναλλακτική λύση του 1+1, με την αυτόματη ανανέωση της συνεργασίας τους σε περίπτωση επίτευξης στόχων, συγκεκριμένου αριθμού συμμετοχών και τερμάτων. Άλλωστε, ο Ελ Αραμπί και στο νυν συμβόλαιο του, που είναι οικονομικά το μεγαλύτερο για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα (2.000.000 ευρώ τον χρόνο), έχει αρκετά μπόνους. Υπάρχουν όροι, μεταξύ άλλων, για έξτρα χρήματα ανάλογα με τον αριθμό των γκολ που πετυχαίνει κάθε σεζόν.

Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί για την ώρα είναι εάν ο εκπρόσωπος του Μαροκινού επιθετικού συναντήθηκε την Κυριακή (28/11) ή την Δευτέρα (29/11) με τη διοίκηση του Ολυμπιακού ή θα συμβεί αυτό μέσα στην εβδομάδα. Έχει γίνει μία προεργασία το τελευταίο διάστημα μεταξύ των δύο πλευρών, γνωρίζει η μία τα "θέλω" της άλλης, κατά συνέπεια μπαίνει πια στην τελική ευθεία το ζήτημα της επέκτασης της συνεργασίας τους.

Το συμβόλαιο του Ελ Αραμπί λήγει τον Ιούνιο, αλλά οι ερυθρόλευκοι δεν σκοπεύουν να αφήσουν τα πράγματα γι' αργότερα, καθώς θέλουν διευθετήσουν την υπόθεση, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο παίκτης θα έχει δικαίωμα σε ένα μήνα να υπογράψει ως ελεύθερος σε οποιαδήποτε ομάδα.

Ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού τις δύο τελευταίες περιόδους, αλλά και μέχρι τώρα την τρέχουσα σεζόν (έχει πετύχει 10 τέρματα σε 19 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις) έχει ως προτεραιότητα την παραμονή του στην πειραϊκή ομάδα, γι' αυτό και δεν ανταποκρίνεται έως σήμερα στις κρούσεις από ομάδες του Κατάρ και της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Ελ Αραμπί έχει 119 συμμετοχές, 65 γκολ και 15 ασίστ στα δυόμιση χρόνια που βρίσκεται στον Ολυμπιακό καταρρίπτοντας μια σειρά από ρεκόρ στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και ήταν καθοριστική η συμβολή του στις κατακτήσεις τίτλων στις εγχώριες διοργανώσεις, αλλά και στις προκρίσεις στο Champions League και στο Europa League.

Στις 5 αήττητες ομάδες ο Ολυμπιακός

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός μπορεί να μην έχει ακόμη την απόδοση της περασμένης περιόδου, δεν κινείται στις ίδιες ταχύτητες, αλλά του αρκεί και το… τζόκινγκ για να κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα.

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται μόνοι πρώτοι και αήττητοι στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League 1 και, μάλιστα, είναι στο +6 από την ΑΕΚ και άνοιξαν τη διαφορά στο +10 από τον ΠΑΟΚ. Και όλα αυτά, ενώ έχουμε διανύσει μόλις το 1/3 του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, έχουν διεξαχθεί οι 11 από τις 36 αγωνιστικές μαζί με τα play-offs της διοργάνωσης.

Ταυτόχρονα, ο Ολυμπιακός συμπεριλαμβάνεται στις μόλις 5 αήττητες ομάδες στα 20 κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Και στις 8 στις 55 ευρωπαϊκές λίγκες. Μέσα στο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ηττήθηκε η Σάλτσμπουργκ εκτός έδρας από την Αούστρια Κλάγκενφουρτ 2-1 και έτσι οι αήττητες ομάδες πια είναι οι ακόλουθες:

Η Παρτιζάν η οποία έχει 16 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 18 ματς, με τέρματα 51 - 6.

Η Τράμπζονσπορ που έχει πετύχει 11 νίκες και 3 ισοπαλίες σε 14 παιχνίδια (29 - 11).

Η Πόρτο η οποία μετράει 10 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 12 ματς (30 - 8).

Η Σπόρτινγκ Λισαβώνας που έχει συγκομιδή 10 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 12 αγώνες (19 - 4).

Και ο Ολυμπιακός ο οποίος έχει 9 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 11 παιχνίδια (20 - 8).

Επίσης, υπάρχουν άλλες τρεις ομάδες από τις θέσεις 21 - 55 των χωρών στην ειδική βαθμολογίας της UEFA που συνεχίζουν αήττητες στα πρωταθλήματά τους και είναι οι εξής:

Η Χιμπέρνιανς από τη Μάλτα που μετράει 7 νίκες και 3 ισοπαλίες σε 10 ματς (20 - 9).

Η Χάποελ Μπερ Σεβά η οποία έχει 6 νίκες και 4 ισοπαλίες σε 10 αγώνες (16 - 7).

Και η Ίντερ Εσκάλδες από την Ανδόρα που έχει 5 νίκες και 4 ισοπαλίες σε 9 παιχνίδια, με τέρματα 15 - 2.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ