ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Στην αποστολή για ΠΑΟΚ ο Βαλμπουενά

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε, με τον Ματιέ Βαλμπουενά να είναι στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος προπονητής, για την ακρίβεια σε αυτή πήρε 25 ποδοσφαιριστές.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στο Γ. Καραϊσκάκης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας ( 24/6, 21:30), θυμίζοντας ότι στο πρώτο παιχνίδι ο Δικέφαλος είχε επικρατήσει με 3-2 στην Τούμπα. Προφανώς και έχει να κάνει η απόφασή του με τον κανονισμό για τους πιτσιρικάδες που πρέπει να είναι στην αποστολή στα ματς του Κυπέλλου.

Αναλυτικά οι παίκτες που υπολογίζει ο Μαρτίνς: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Τσιμίκας, Ξενιτίδης, Καφού, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Λοβέρα, Μπρούνο, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Σουρλής, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Πάντως η συμμετοχή του Ματιέ Βαλμπουενά, θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Ο Γάλλος άσος θέλει να το προσπαθήσει μέχρι την τελευταία στιγμή και να παίξει. Ακόμη και αν χρειαστεί να έρθει ως λύση από τον πάγκο. Το πιθανότερο είναι να δοκιμάσει και το πρωί της Τετάρτης για να δει την κατάστασή του, έχοντας ρίξει το βάρος στην αποκατάστασή του τις τελευταίες ημέρες…

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ