ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο κόσμος τραγούδησε τον ύμνο της ομάδας στο 83ο λεπτό και έδωσε το σύνθημα αντεπίθεσης

Οι φίλοι του Ολυμπιακού στο Γεώργιος Καραϊσκάκης
Οι φίλοι του Ολυμπιακού στο Γεώργιος Καραϊσκάκης INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε σε δύσκολη θέση απέναντι στην Σλόβαν αφού αναγκάστηκε να κυνηγάει στο σκορ από το 63ο λεπτό, με τον κόσμο των ερυθρολεύκων να προσπαθεί να στηρίξει τους παίκτες αρχίζοντας να τραγουδάει τον ύμνο στο 83'.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επιζητούσαν αντίδραση στο ματς με την Σλόβαν Μπρατισλάβας για να αφήσουν πίσω τα φαντάσματα του 0-4 από την Μακάμπι Χάιφα μία εβδομάδα νωρίτερα στο ίδιο γήπεδο, με το ματς να μην πηγαίνει όμως όπως θα ήθελαν.

Και αυτό γιατί ούτε η εικόνα των πρωταθλητών Ελλάδας ήταν καλή ούτε οι Σλοβάκοι αποδείχτηκαν εύκολη λεία, με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν μάλιστα το σκορ στο 63ο λεπτό και να παγώνουν το "Καραϊσκάκης".

Το γεγονός αυτό έφερε απογοήτευση στον κόσμο και υπήρχε μερίδα φιλάθλων που αποδοκίμασαν τους Μαντί Καμαρά και Γιώργο Μασούρα την ώρα των αλλαγών τους, ωστόσο λίγο αργότερα θέλησαν να στείλουν μήνυμα ενότητας.

Αυτό έγινε στο 83ο λεπτό όταν άρχισαν να τραγουδούν τον ύμνο του Ολυμπιακού για να εμψυχώσουν τους παίκτες του Κάρλος Κορμπεράν και να τους ανεβάσουν το ηθικό, με το πέταλο των οργανωμένων να δίνει το ρυθμό και το υπόλοιπο γήπεδο να ακολουθεί στα τραγούδι.

Κάτι που ενέπνευσε μάλιστα την ομάδα αφού λίγα λεπτά αργότερα (86') ήρθε και η πολυπόθητη ισοφάριση, από το χρυσό κεφάλι του Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ