ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός - Σλόβαν Μπρατισλάβας: Αποδοκιμασίες σε Καμαρά - Μασούρα τη στιγμή που έγιναν αλλαγή

Ολυμπιακός - Σλόβαν Μπρατισλάβας: Αποδοκιμασίες σε Καμαρά - Μασούρα τη στιγμή που έγιναν αλλαγή
PRINTSCREEN

Το γκολ που δέχτηκε ο Ολυμπιακός στο 63' από την Σλόβαν σε συνδυασμό με την προβληματική εικόνα του έφερε απογοήτευση στους φιλάθλους, με κάποιους εξ αυτών να ξεσπούν σε αποδοκιμασίες εις βάρος των Μαντί Καμαρά και Μασούρα όταν έγιναν αλλαγή.

Ο Ολυμπιακός άλλαξε προπονητή (ντεμπούτο Κορμπεράν μετά το αντίο του Μάρτινς) και διοργάνωση (προκριματικά Europa League αντί για προκριματικά Champions League), όμως η εικόνα του απέναντι στην Σλόβαν παρέμεινε ίδια και απαράλλακτη με αυτήν που εμφάνισε μία εβδομάδα νωρίτερα κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα.

Στο 63ο λεπτό δέχτηκε μάλιστα γκολ που τον έφερε σε ακόμα πιο δεινή θέση, με τον Κάρλος Κορμπεράν να επιλέγει να κάνει μαζεμένες αλλαγές λίγα λεπτά αργότερα και μερίδα κόσμου να στρέφει τα βέλη της κατά συγκεκριμένου παίκτη.

Αυτός ήταν ο Μαντί Καμαρά που έδωσε τη θέση του στον Ματιέ Βαλμπουενά στο 68', με τον αμυντικό μέσο από την Γουινέα να δέχεται έντονες αποδοκιμασίες από την εξέδρα στο άκουσμα του ονόματός του από τα μεγάφωνα κατά την ανακοίνωση της αλλαγής.

Έντεκα λεπτά αργότερα το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε, με έναν ακόμα ερυθρόλευκο να βρίσκεται σε άβολη θέση, με τον Γιώργο Μασούρα να παραχωρεί τη θέση του στον Γκάρι Ροντρίγκες στο 79' και να γίνεται και εκείνος δέκτης αποδοκιμασιών από την εξέδρα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ