ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Σε συζητήσεις με Βραζιλιάνο επιτελικό χαφ, το στιλ του παίκτη που θέλει ο Μαρτίνς

Ο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΚ
Ο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΚ ΙΝΤΙΜΕ

Σε επαφές για τη μεταγραφή Λατινοαμερικάνου επιθετικού μέσου βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι είναι σε διαπραγματεύσεις με Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή.

Προχωράει τις επαφές του ο Ολυμπιακός για την απόκτηση δημιουργικού επιθετικού χαφ. Όπως έχει αναφέρει το SPORT24 τα τελευταία εικοσιτετράωρα, οι ερυθρόλευκοι είναι σε συζητήσεις με δύο Λατινοαμερικάνους παίκτες, ένας εκ των οποίων, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι Βραζιλιάνος και ευελπιστούν σύντομα να έχουν θετικές εξελίξεις.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει από τη διοίκηση του Ολυμπιακού έναν παίκτη που να μπορεί να αγωνιστεί στις θέσεις “8” και “10” και να έχει γκολ και ασίστ στην καριέρα του. Θέλει έναν ποδοσφαιριστή με διαφορετικά χαρακτηριστικά από όλους τους δημιουργικούς χαφ που έχει στο ρόστερ και υπάρχουν επαφές προς αυτή την κατεύθυνση. Ο Πορτογάλος τεχνικός στοχεύει σε έναν δημιουργικό κεντρικό μεσοεπιθετικό ο οποίος, πέρα από την καλή τεχνική κατάρτιση, να είναι σε θέση να πρεσάρει ψηλά, να είναι μαχητικός, με αρκετά τρεξίματα κάνοντας τη διαφορά στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με όσα έχουν προκύψει τα τελευταία εικοσιτετράωρα, έχουν εντοπιστεί οι στόχοι, υπάρχουν διαπραγματεύσεις και στην πειραϊκή ΠΑΕ αναμένουν σύντομα απαντήσεις. Προβάδισμα τούτη την ώρα φαίνεται να έχει ένας Βραζιλιάνος επιτελικός χαφ με θητεία και παραστάσεις από τα ευρωπαϊκά γήπεδα. Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει επαφές με έναν ακόμη Λατινοαμερικάνο παίκτη, χωρίς να έχει διευκρινιστεί για την ώρα αν πρόκειται επίσης για Βραζιλιάνο ή Αργεντινό ποδοσφαιριστή.

Οι μεσοεπιθετικοί του ρόστερ

Όσο για τους κεντρικούς μεσοεπιθετικούς από το υπάρχον ρόστερ του Ολυμπιακού, είναι σαφές πως ο Μαρτίνς: Πρώτον, δεν υπολογίζει στα πλάνα του τον Φορτούνη. Δεύτερον, ποντάρει περισσότερο τον Βαλμπουενά για τα πλάγια της επίθεσης. Τρίτον, σκέφτεται να τοποθετήσει τον Αγκιμπού Καμαρά λίγο πιο πίσω στα χαφ, δίπλα στον Εμβιλά. Τέταρτον, χρησιμοποιεί τον Φαντιγκά πιο πολύ στα πλάγια της επίθεσης, παρά στον άξονα. Και, πέμπτον, προτιμά για την ώρα στη θέση του επιτελικού μέσου, κυρίως, τον συμπατριώτη του Καρβάλιο.

Εξελίξεις για την μεταγραφή του επιθετικού μέσου αναμένονται στα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Σε κάθε περίπτωση, ο Ολυμπιακός καταβάλει προσπάθειες ώστε να θέσει στη διάθεση του Μαρτίνς τρεις καινούργιους παίκτες (δεξί μπακ, εξτρέμ, δεκάρι) μέχρι το τέλος του μήνα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ