ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός εντείνει τις προσπάθειες για Μπάλντοκ, Λάριν ή Καμαρά και επιτελικό χαφ

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας σε ματς κόντρα στο Κόσοβο για το Nations League | 5 Ιουνίου 2022
Ο Τζορτζ Μπάλντοκ με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας σε ματς κόντρα στο Κόσοβο για το Nations League | 5 Ιουνίου 2022 INTIME SPORTS

Τρεις θέσεις, τέσσερα γνωστά ονόματα στη μεταγραφική δραστηριότητα του Ολυμπιακού, ο οποίος θέλει να κλείσει άμεσα ανοιχτές υποθέσεις, αφού αρχίζει προετοιμασία σε έξι ημέρες.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχωρεί σε έξι ημέρες για την Αυστρία (την Τετάρτη 22/6) για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και για σειρά φιλικών αγώνων και ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να έχει μαζί του: πρώτον, τον καινούργιο εξτρέμ και, δεύτερον, τον έναν από τους δύο νέους δεξιούς μπακ που αναμένεται να αποκτηθούν. Παράλληλα, ο Πορτογάλος τεχνικός επιθυμεί έως το τέλος του μήνα να έχει διαθέσιμο και ένα δημιουργικό κεντρικό μεσοεπιθετικό.

Ο χρόνος κυλάει, ο Ολυμπιακός σε ένα μήνα έχει το πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο την Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ (19 ή 20 Ιουλίου) για το 2ο προκριματικό γύρο του Champions League και είναι λογικό και αναμενόμενο οι ερυθρόλευκοι να εντείνουν πια τις προσπάθειές τους για την ενίσχυση του ρόστερ.

Στην τελική ευθεία οι μεταγραφές

Τα δεδομένα αυτή τη στιγμή έχουν ως εξής:

Σχετικά με την επίθεση, η πειραϊκή ΠΑΕ βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Κάιλ Λάριν ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μπεσίκτας και τον φλερτάρουν η Γουέστ Χαμ και η Γαλατασαράι. Ο Καναδός σέντερ φορ και εξτρέμ θέλει τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές κοντά στα δύο εκατομμύρια ευρώ.

Ταυτόχρονα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν επαφές με τον Άρη για τη μεταγραφή του Αμπουμπακάρ Καμαρά. Οι ερυθρόλευκοι θα επιδιώξουν να αποκτήσουν έναν από τους δύο παραπάνω ποδοσφαιριστές, καθώς μοιάζουν αγωνιστικά, αφού μπορούν να αγωνιστούν ως εξτρέμ, ως σέντερ φορ αλλά και δίπλα στον κεντρικό επιθετικό.

Την ίδια ώρα, οι Πειραιώτες έχουν μπει στην τελική ευθεία για να κλείσουν τον έναν από τους δύο δεξιούς μπακ που θέλουν. Προτεραιότητα έχει στον Τζορτζ Μπάλντοκ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Ο Μπάλντοκ είναι έμπειρος και πιο γνώριμος πια στο ελληνικό κοινό μετά την παρουσία του στην Εθνική ομάδα και στην περίπτωση του ο Ολυμπιακός συζητά για την αγορά των δικαιωμάτων.

Πάντα στα υπόψιν των ερυθρολεύκων βρίσκεται η περίπτωση του Γιαν Κόουτο της Μάντσεστερ Σίτι. Για τον Βραζιλιάνο αμυντικό έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον η Μπράγκα, η Φενέρμπαχτσε και η Φλαμένγκο, ενώ δημοσιεύματα στο εξωτερικό εμπλέκουν και την Πόρτο, αλλά και δύο ισπανικές ομάδες.

Ο Κόουτο συμπεριλήφθηκε στη λίστα για το βραβείο Golden Boy της Tuttosport και αναμένει την απόφαση της Σίτι για το μέλλον του. Για τον Κόουτο οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν τη φόρμουλα απόκτησής του, μέσω δανεισμού και οψιόν αγοράς και όχι "κανονικής μεταγραφής", όπως του Μπάλντοκ.

Στο κάδρο των ερυθρόλευκων βρίσκονται επίσης ο Γκονσάλο Άβιλα Γορδόν της Χάντερσφιλντ και ο Τόμας Εστέβες της Πόρτο, τον οποίο έχει προτείνει ο Ζόρζε Μέντες για δανεικό με οψιόν αγοράς.

Σε ό,τι αφορά τον επιτελικό χαφ, πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε επαφές με δύο ποδοσφαιριστές, αλλά για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες. Ο ένας από τους δύο φέρεται να είναι Λατινοαμερικανός με παραστάσεις στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Όλα δείχνουν πως ουσιαστικές εξελίξεις για την ενίσχυση της πειραϊκής ομάδας στη συγκεκριμένη θέση θα υπάρξουν την προσεχή εβδομάδα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ