ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Σε πρώτο πλάνο ο Κορμπεράν, δυνατά και ο Καγέχα

Ολυμπιακός: Σε πρώτο πλάνο ο Κορμπεράν, δυνατά και ο Καγέχα

Ο Κάρλος Κορμπεράν παραμένει σε πρώτο πλάνο για την επόμενη μέρα στον πάγκο του Ολυμπιακού, ενώ δυνατά παίζει και το όνομα του Χαβιέ Καγέχα. Οι άλλοι προπονητές της ερυθρόλευκης λίστας.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να ανοίξει έναν νέο κύκλο με χτυπήματα σε όλα τα μέτωπα προκειμένου να βγει πιο δυνατός μετά από τον αποκλεισμό από την Μακάμπι Χάιφα. Επομένως, η αναζήτηση για την αντικατάσταση του Πέδρο Μαρτίνς συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς.

Πρώτο πλάνο ο Κορμπεράν

Από την Πέμπτη (28/7) το SPORT24 σας είχε ενημερώσει για την περίπτωση του Κάρλος Κορμπεράν, με τον 39χρονο Ισπανό να βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού για την τεχνική ηγεσία. Ο πρώην προπονητής της Χάντερσφιλντ είναι μάλιστα σε πρώτο πλάνο για την αντικατάσταση του Πορτογάλου προπονητή.

Ο Κορμπεράν είναι ενήμερος για την κατάσταση του Ολυμπιακού. Έχει ρωτήσει και έχει μάθει για το ρόστερ της ομάδας, όπως και άλλες χρήσιμες πληροφορίες. Έτσι δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να έρθει στην Αθήνα, προκειμένου να προχωρήσει η περίπτωσή του.

Η περίπτωση Καγέχα

Το δεύτερο όνομα που "παίζει" δυνατά για τον Ολυμπιακό είναι ο Χαβιέ Καγέχα. Ο 44χρονος Ισπανός είναι ελεύθερος από τον Δεκέμβριο, όταν και βρισκόταν στον πάγκο της Αλαβές, ενώ στα παρελθόν έχει διατελέσει και προπονητής της Βιγιαρεάλ.

Είχε καλή πρόταση από την Αλ Σαμπάμπ από τη Σαουδική Αραβία, η οποία ωστόσο θα πορευτεί με τον Βιθέντε Μορένο. Στις επόμενες μέρες μπορεί να ταξιδέψει και εκείνος στην Ελλάδα, ώστε να συζητήσει με τους ανθρώπους των ερυθρόλευκων.

Στην ερυθρόλευκη λίστα είναι και το όνομα του Σλάβεν Μπίλιτς. Ο 53χρονος Κροάτης, που στο παρελθόν έχει προπονήσει την εθνική Κροατίας, την Μπεσίκτας και τη Γουέστ Χαμ μεταξύ άλλων, παραμένει επίσης ελεύθερος μετά την περιπέτειά του στην Κίνα.

Οι περιπτώσεις των Ντε Τζέρμπι, Μαρθελίνο, Μότα και Νίκολιτς

Στη χθεσινή προπόνηση, την πρώτη μετά το κάζο από τη Μακάμπι Χάιφα, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Ωστόσο, οι εξελίξεις δείχνουν ότι οι ερυθρόλευκοι προχωρούν στην επόμενη μέρα τους χωρίς τον Πορτογάλο.

Όσον αφορά στην περίπτωση του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι, ο Ιταλός έχει προτεραιότητα να κάτσει στον πάγκο κάποιας ομάδας της χώρας του. Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο Μαρθελίνο, ο οποίος αναμένει να μείνει κενή κάποια θέση στην Ισπανία.

Έχει προταθεί επίσης ο Τιάγκο Μότα, που έχει θητεύσει σε Σπέτσια, Τζένοα και Παρί Σεν Ζερμέν, όπως και ο Μάρκο Νίκολιτς. O 43χρονος Σέρβος είναι ελεύθερος και έχει βρεθεί στο παρελθόν μεταξύ άλλων στον πάγκο της Λοκομοτίβ Μόσχας, της Βιντεότον και της Παρτιζάν.

Μία ακόμα περίπτωση που έχει προταθεί είναι αυτή του Πάκο Λόπεθ. Ο 54χρονος προπονητής ξεκίνησε την καριέρα του από μικρές ισπανικές ομάδες, όπως είναι οι Καταρόχα, Μπενιντόρμ, Αλκογιάνο, Καρταχένα στη συνέχεια ακολούθησε η παρουσία του στις δεύτερες ομάδες της Βαλένθια και της Βιγιαρεάλ πριν μετακομίσει επί μία τριετία στη Λεβάντε.

Μάλιστα, υπάρχει προοπτική να έχει ως βοηθό του τον Νταβίντ Φουστέρ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ