ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός σε ΕΠΟ: "Να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου 28 ή 29 Ιουλίου"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ, στην οποία μιλά για τη συναίνεσή του να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου την Τρίτη 28/07 ή την Τετάρτη 29/07.

Επιστολή στην ΕΠΟ έστειλε την Τετάρτη (22/7) η ΠΑΕ Ολυμπιακός, στην οποία κάνει αναφορά στην αναγκαιότητα να ολοκληρωθεί ο αγώνας του Κυπέλλου πριν από τις 3 Αυγούστου. Οι "ερυθρόλευκοι" ανέφεραν πως συναινούν να αγωνιστούν κόντρα στην ΑΕΚ την Τρίτη 28/07 ή την Τετάρτη 29/07 στο ΟΑΚΑ.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά η αναμέτρηση είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή (26/7) στη Ριζούπολη, αλλά μετά από όσα έγιναν με το γήπεδο, ο τελικός οδηγήθηκε σε αναβολή.

Η επιστολή του Ολυμπιακού στην ΕΠΟ:

"Κύριε Πρόεδρε,

Σε συνέχεια των σημερινών συζητήσεων για την ημερομηνία διεξαγωγής του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2019/2020, και με δεδομένη την ανάγκη να έχει ολοκληρωθεί η διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος πριν την καταληκτική ημερομηνία δήλωσης των ελληνικών ομάδων στις διοργανώσεις της UEFA, ήτοι στις 03/08, η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ επαναλαμβάνει για άλλη μια φορά τη συναίνεσή της για τη διεξαγωγή του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ την Τρίτη 28/07 ή την Τετάρτη 29/07/2020.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας."​

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Επιστολή στην UEFA για τον τελικό του Κυπέλλου
Ολυμπιακός σε ΑΕΚ: "Ελάτε να παίξουμε την Κυριακή"
Νέα επιστολή Ολυμπιακού σε ΑΕΚ: "Αν πείτε ναι, παίζουμε την Κυριακή στο ΟΑΚΑ"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ