ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ρήξη στην ακρωμιοκλειδική άρθρωση ο Τικίνιο

Ο Τικίνιο αποχωρεί τραυματίας απ' την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας
Ο Τικίνιο αποχωρεί τραυματίας απ' την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας EUROKINISSI SPORTS

Ο Τικίνιο τραυματίστηκε στη φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας, με την πρώτη εκτίμηση να αναφέρεται σε ρήξη στην ακρωμιοκλειδική άρθρωση στον δεξί ώμο που μπορεί να τον αφήσει εκτός για 1,5 μήνα.

Ανησυχία επικρατεί για τον Τικίνιο Σοάρες. Ο Βραζιλιάνος στράικερ αποχώρησε ως αλλαγή απ' τη φιλική νίκη του Ολυμπιακού επί της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, όταν έπεσε άτσαλα στο έδαφος έπειτα από ένα τετ α τετ που είχε και τραυματίστηκε στον δεξί ώμο.

Τα πρώτα μηνύματα δεν είναι θετικά, καθώς ο Τικίνιο σύμφωνα με την πρώτη διάγνωση έχει υποστεί ρήξη στην ακρωμιοκλειδική άρθρωση και η κατάσταση φαίνεται να είναι σοβαρή. Πλέον, το επόμενο διάστημα θα γίνει απεικονιστικός έλεγχος, προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς.

Πάντως, όλα εξαρτώνται απ' το βαθμό της ρήξης, η οποία μπορεί να τον αφήσει εκτός για 1,5 μήνα. Σε περίπτωση πρώτου ή δευτέρου βαθμού ενδέχεται να χρειαστεί μερικές εβδομάδες ακινησίας, όμως αν τα πράγματα είναι χειρότερα τότε το χειρουργείο είναι ένα πιθανό ενδεχόμενο. Τις επόμενες ώρες θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ