ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Προβάρει τα ερυθρόλευκα ο Παναγιώτης Ρέτσος

Ο Πάνος Ρέτσος με την Εθνική
Ο Πάνος Ρέτσος με την Εθνική INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός φέρνει τον Παναγιώτη Ρέτσο, με τον 24χρονο κεντρικό αμυντικό της Ελλάς Βερόνα να επιστρέφει και να προβάρει τα ερυθρόλευκα.

Ο Ολυμπιακός φέρνει τον Παναγιώτη Ρέτσο. Οι ερυθρόλευκοι κλείνουν τον 24χρονο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος πρόκειται να επιστρέψει στην Ελλάδα για να φορέσει τη φανέλα της ομάδας του Πειραιά.

Ο Ρέτσος ήταν από την πρώτη στιγμή θετικός στην προοπτική της επιστροφής του στους ερυθρόλευκους, με τον οποίο έχει ένα διαφορετικό “δέσιμο”. Γνωρίζει καλά την ομάδα, την φιλοσοφία της, τα αποδυτήρια, δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής και με την ποιότητά του μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις.

Ο 24χρονος στόπερ αποτέλεσε μία από τις ακριβότερες πωλήσεις του Ολυμπιακού (παραχωρήθηκε με το ποσό των 17.500.000 ευρώ στη Μπάγερ Λεβερκούζεν τον Αύγουστο του 2017) και την τελευταία πενταετία αγωνίστηκε επίσης στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και την Σεντ Ετιέν. Από τον Ιανουάριο του 2022 ανήκει στην Ελλάς Βερόνα με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Ο Ρέτσος έχει μπει λοιπόν στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό, επομένως η διαπραγμάτευση γινόταν πιο εύκολη. Οι ερυθρόλευκοι έκαναν την κίνησή τους και πλέον ο 24χρονος είναι έτοιμος για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί ήδη σε δύο παιχνίδια στη Serie A με την Ελλάς Βερόνα. Στον αγώνα της πρεμιέρα της εναντίον της Νάπολι έπαιξε μισή ώρα ως αλλαγή και στο παιχνίδι την περασμένη Κυριακή κόντρα στην Μπολόνια ήταν βασικός.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ