ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Προβάδισμα Κάρμο και Βέζο στους στόπερ ενόψει ΟΦΗ

Ο Νταβίντ Κάρμο με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό | 4 Φεβρουαρίου 2024
Ο Νταβίντ Κάρμο με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό | 4 Φεβρουαρίου 2024 EUROKINISSI SPORTS

Με πορτογαλικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο που θα συνθέσουν οι Κάρμο και Βέζο θα παραταχθεί πιθανότατα ο Ολυμπιακός στον αγώνα με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" το ερχόμενο Σάββατο (10/2, 17:30, COSMOTE SPORT 1HD).

Με πορτογαλικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο πιθανότατα θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στον αγώνα με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης το ερχόμενο Σάββατο (10/02, 17:30, COSMOTE SPORT 1HD) για την 22η αγωνιστική της Stoximan Super League.

Ο Νταβίντ Κάρμο ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα τοποθετηθεί αριστερά στα στόπερ και δεξιά αναμένεται να βρεθεί ο συμπατριώτης του Ρούμπεν Βέζο που αγωνιά για την πρώτη του παρουσία σε αγώνες των ερυθρολεύκων.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος έχει ενοχλήσεις ακόμη από τα διάστρεμμα που υπέστη την περασμένη εβδομάδα και είναι αμφίβολη ακόμη η συμμετοχή του στην αποστολή, καθώς αναμένεται να προφυλαχθεί για το ματς με τη Φερεντσβάρος.

Ο Ανδρέας Ντόη είναι τιμωρημένος, ενώ ο Νέλσον Άμπι βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες πιο μπροστά στις επιλογές απ'ότι ο Ζουλιάν Μπιανκόν. Από εκεί και πέρα, ο Ζέλσον Μαρτίνς είναι τραυματίας, ενώ ο Ελ Αραμπί παραμένει αμφίβολος για την αναμέτρηση.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ