ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Προσπάθεια για τον Χόρχε ντε Φρούτος, τα δεδομένα για Μπάρτρα και Μπογέ

Ο Χόρχε Ντε Φρούτος
Ο Χόρχε Ντε Φρούτος DAVID ALIAGA/NURPHOTO/NURPHOTO VIA AFP

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί από κοντά την περίπτωση του Χόρχε ντε Φρούτος, αλλά παράλληλα κάνει κινήσεις και για άλλες θέσεις, με τους μεταξύ άλλων Μαρκ Μπάρτρα και Λούκας Μπογέ να είναι στη λίστα του.

Η Λεβάντε το περασμένο καλοκαίρι ζήτησε τον ουρανό με τ' άστρα από τον Ολυμπιακό για την παραχώρηση του Χόρχε ντε Φρούτος (οι πληροφορίες, τότε, έκαναν λόγο για απαιτήσεις που ανέρχονται στα 12.000.000 ευρώ).

Όμως, έναν χρόνο μετά, τα δεδομένα δεν είναι ίδια. Η ισπανική ομάδα δεν κέρδισε την άνοδο στη La Liga, ο 26χρονος εξτρέμ έπαιξε ήδη μία σεζόν στη δεύτερη κατηγορία και ψάχνει κάτι διαφορετικό κι επιπλέον είναι άλλα πια τα ποσά.

Βέβαια, αυτό δε σημαίνει πως πρόκειται για εύκολη υπόθεση. Στην Ισπανία εκτιμούν ότι ο Ντε Φρούτος θα μπορούσε να παραχωρηθεί από την ομάδα της Βαλένθια με 5.000.000 – 6.000.000 ευρώ, αν και για την ώρα δεν υπάρχει κάποια ένδειξη από πλευράς διοίκησης της τελευταίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κορδόν έχει βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις της Λεβάντε κι ο Ολυμπιακός κάνει την προσπάθειά του για την απόκτηση του πλάγιου επιθετικού.

Οι ερυθρόλευκοι επιδιώκουν να φέρουν την υπόθεση στα μέτρα τους, ενώ ταυτόχρονα έχουν να αντιμετωπίσουν το ενδιαφέρον και άλλων ομάδων, καθώς, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο Ντε Φρούτος απασχολεί την Μπέτις, τη Θέλτα, τη Γρανάδα και τη Λας Πάλμας.

Η χρηματιστηριακή αξία του παίκτη ανέρχεται στα 8.000.000 ευρώ και την τελευταία περίοδο είχε 46 συμμετοχές, πέντε γκολ και οκτώ ασίστ στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο.

Εκτός από τον Ντε Φρούτος, θέλει στόπερ, αμυντικό χαφ και σέντερ φορ

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί από κοντά την περίπτωση του Ντε Φρούτος, αλλά παράλληλα κάνει κινήσεις και για άλλες θέσεις, όπως του στόπερ, του αμυντικού χαφ και του σέντερ φορ.

Σχετικά με το κέντρο της άμυνας έχει τεθεί στα υπόψη του αθλητικού διευθυντή της πειραϊκής ομάδας ο Μαρκ Μπάρτρα, με τον οποίο είχαν συνυπάρξει στη Μπέτις.

Η Τράμποζονσπορ είναι ανοιχτή στην παραχώρηση του 32χρονου στόπερ, καθώς θέλει να ακολουθήσει άλλη οικονομική πολιτική.

Ο Μπάρτρα έχει ετήσιες αποδοχές ύψους 2.400.000 ευρώ στην τουρκική ομάδα και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2025.

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του έχουν δείξει ο Ολυμπιακός κι η Τζιρόνα, ενώ για την ώρα δεν είναι γνωστές οι απαιτήσεις της Τράμπζονσπορ. Εκτιμάται όμως, ότι μπορεί να αποχωρήσει με ένα ποσό γύρω στο 1.500.000 ευρώ.

Όσο για την επίθεση, οι πληροφορίες από την Ισπανία θέλουν τους ερυθρόλευκους να έχουν στα ραντάρ τους τον Γουίλιαν Χοσέ της Μπέτις, τον Αντί Ντελόρ της Ναντ κι αφήνουν τα πάντα ανοιχτά για τον Λούκας Μπογέ, ο οποίος παραχωρείται από την Έλτσε.

Ο Αργεντινός σέντερ φορ κι εξτρέμ, ο οποίος αγωνίστηκε μία σεζόν ως δανεικός στην ΑΕΚ, δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Έλτσε έως το καλοκαίρι του 2025.

Η ισπανική ομάδα τον απέκτησε από την Τορίνο πριν από δύο χρόνια αντί 3.000.000 και τώρα η χρηματιστηριακή αξία του Μπογέ ανέρχεται στα 10.000.000 ευρώ.

Ο 27χρονος επιθετικός είναι κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου (ιταλικό) και την τελευταία περίοδο έπαιξε σε 35 παιχνίδια στο πρωτάθλημα, έχοντας επτά τέρματα και τρεις ασίστ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ