ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Προς sold out ο αγώνας με την Καραμπάγκ, μόλις 4.000 τα διαθέσιμα εισιτήρια

Το Γεώργιος Καραϊσκάκης στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φράιμπουργκ
Το Γεώργιος Καραϊσκάκης στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φράιμπουργκ EUROKINISSI SPORTS

Οι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν ανταποκριθεί ικανοποιητικά για τα εισιτήρια του αγώνα με την Καραμπάγκ, καθώς απομένουν μόλις τέσσερις χιλιάδες απούλητα για sold-out.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Καραμπάγκ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (6/10, 22:00, COSMOTE SPORT 2, LIVE SPORT24) για την τρίτη αγωνιστική του Europa League και, δεδομένης της βαθμολογικής κρισιμότητας του αγώνα, τα εισιτήρια φεύγουν σε ταχύτατους ρυθμούς, σύμφωνα με την ενημέρωση των ερυθρολεύκων.

Στην παρούσα φάση έχουν μείνει αδιάθετα μόλις τέσσερις χιλιάδες εισιτήρια και βάσει της τάσης που παρατηρείται η έδρα των πρωταθλητών Ελλάδας πρόκειται να είναι γεμάτο.

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται από το διαδίκτυο όλο το 24ωρο και το αυτό θα ισχύει έως την έναρξη του αγώνα. Ή μέχρι να πωληθεί και το τελευταίο. Από τα εκδοτήρια η διάθεση θα συνεχιστεί την Τετάρτη (5/10) 10.00 - 18.00 και την Πέμπτη (6/10) από τις 10.00 έως την έναρξη του παιχνιδιού.

Υπενθυμίζεται ότι η UEFA τιμώρησε τον Ολυμπιακό για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο ματς με την Φράιμπουργκ, επιβάλλοντας το κλείσιμο της θύρας των οργανωμένων. Έτσι, οι θύρες 4 έως 7 δεν θα έχουν κόσμο, όμως η ΠΑΕ ενημέρωσε πώς θα εξυπηρετηθούν οι κάτοχοι αυτών των διαρκείας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ