ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Κλείνει το πέταλο των οργανωμένων για το ματς με την Καραμπάγκ λόγω τιμωρίας από την UEFA

EUROPA LEAGUE 2022-2023 /  -  (  / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE 2022-2023 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η UEFA έριξε καμπάνα στον Ολυμπιακό για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο ματς με την Φράιμπουργκ, επιβάλλοντας το κλείσιμο της θύρας των οργανωμένων στο επόμενο εντός έδρας ευρωπαϊκό ματς, με την Καραμπάγκ στις 6 Οκτωβρίου.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε εντός έδρας ήττα με 3-0 από την Φράιμπουργκ για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League που τον οδηγεί σε "τελικό" απέναντι στην Καραμπάγκ, ωστόσο σε αυτό το σημαντικό ευρωπαϊκό παιχνίδι του το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" δεν θα είναι κατάμεστο.

Αιτία η απόφαση της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για τα όσα έλαβαν χώρα στις εξέδρες του φαληρικού γηπέδου στο πλαίσιο του αγώνα με τους Γερμανούς, αφού επέβαλε πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ στους πρωταθλητές Ελλάδας και παράλληλα διέταξε το κλείσιμο της θύρας που φιλοξενεί τους οργανωμένους οπαδούς στο ματς της 6ης Οκτωβρίου με την Καραμπάγκ, για το άναμμα καπνογόνων, τη ρίψη αντικειμένων και τη χρήση λέιζερ.

Σημειώνεται πως η UEFA επέβαλε και πρόστιμο ύψους 8.000 ευρώ στους ερυθρόλευκους για το γεγονός πως υπήρχε κόσμος που κάθονταν στα σκαλοπάτια, με αποτέλεσμα να δημιουργείται πρόβλημα κατά τη διέλευση θεατών στις εξέδρες.

Ολυμπιακός: Κλείνει το πέταλο των οργανωμένων για το ματς με την Καραμπάγκ λόγω τιμωρίας από την UEFA
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ