ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Προπονήθηκαν Μπιέλ και Εμβιλά

Ο Γιαν Εμβιλά μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Καραμπάγκ στο Καραϊσκάκης
Ο Γιαν Εμβιλά μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Καραμπάγκ στο Καραϊσκάκης EUROKINISSI

Ευχάριστα ήταν τα νέα στην προπόνηση της Πέμπτης (30/03) καθώς ο Πεπ Μπιέλ και ο Γιαν Εμβιλά προπονήθηκαν κανονικά και η ετοιμότητά τους θα ξεκαθαριστεί την Παρασκευή (31/03).

Ο Μίτσελ είδε τον Πεπ Μπιέλ και τον Γιαν Εμβιλά να ακολουθούν το προπονητικό πρόγραμμα την Πέμπτη (30/3), αλλά περισσότερα για την αγωνιστική τους κατάσταση θα φανούν την Παρασκευή (31/3).

Για την ώρα, δεν είναι ξεκάθαρο αν θα είναι σε θέση να αγωνιστούν στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη στο Γεώργιος Καραϊσκάκης την Κυριακή (2/4, 21:00 COSMOTE SPORT 1HD, LIVE από το SPORT24) ή θα τεθούν στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ (5/4).

Ο Μπιέλ τραυματίστηκε στα πλευρά στην προπόνηση την Τρίτη (28/3) από μία σύγκρουση, πονούσε αρκετά και την Τετάρτη (29/3), αλλά την Πέμπτη (30/3) μπήκε στο πρόγραμμα και ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις. Ο Ισπανός επιθετικός εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις, γι΄ αυτό τον λόγο ο Μίτσελ θα περιμένει να δει πως θα είναι ο συμπατριώτης του στις δύο τελευταίες προπονήσεις ενόψει του ματς με τους «κιτρινόμαυρους».

Ο Εμβιλά προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα μετά από ένα μήνα, λόγω του τραυματισμού του στον αστράγαλο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο και προσπαθεί να μπει στην αποστολή.

Στην περίπτωση του Γάλλου κεντρικού χαφ, το τεχνικό επιτελείο θέλει να τεστάρει τον βαθμό ετοιμότητάς του μετά από την απουσία των τελευταίων εβδομάδων και αν θα πρέπει να ρισκάρει τη συμμετοχή του ή όχι ενόψει των δύσκολων αναμετρήσεων με τον ΠΑΟΚ (5/4) και τον Παναθηναϊκό (9/4).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ