ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Πέταξε για Ισπανία η ερυθρόλευκη αποστολή

Ο Μαρσέλο στην αναχώρηση του Ολυμπιακού
Ο Μαρσέλο στην αναχώρηση του Ολυμπιακού EUROKINISSI SPORTS

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε για την Ισπανία το πρωί της Δευτέρας (28/11) στο πλαίσιο της χειμερινής προετοιμασίας του στη διακοπή της Super League.

Ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται τις επόμενες μέρες στην Ισπανία για την πραγματοποίηση της χειμερινής προετοιμασίας του στο πλαίσιο της διακοπής της Super League, καθώς το Μουντιάλ 2022 βρίσκεται εν εξελίξει.

Οι ερυθρόλευκοι αναχώρησαν για την Ισπανία το πρωί της Δευτέρας (28/11) και θα παραμείνουν στη Μαρμπέγια έως τις 8 Δεκεμβρίου, όταν και θα επιστρέψουν στην Ελλάδα. Μάλιστα στο Ελευθέριος Βενιζέλος συνέπεσαν με την αποστολή του Παναθηναϊκού.

Αυτό το διάστημα θα δώσουν δύο φιλικά απέναντι σε Χάντερσφιλντ (1/12) και Σταντάρ Λιέγης (4/12), ενώ στις 10 Δεκεμβρίου ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Νταμπό, Φορτούνης, Χάμες Ροντρίγκες, Καλογερόπουλος, Κασάμι, Κρίστινσον, Λάιντνερ, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βρουσάι.

Αραμπί στην αναχώρηση του Ολυμπιακού
Αραμπί στην αναχώρηση του Ολυμπιακού EUROKINISSI SPORTS
Ο Φορτούνης στην αναχώρηση του Ολυμπιακού
Ο Φορτούνης στην αναχώρηση του Ολυμπιακού EUROKINISSI SPORTS
Μασούρας και Ντόι κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού
Μασούρας και Ντόι κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού EUROKINISSI SPORTS
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ