ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Περιμένει για λίγο τον Ρεμπρόφ, το συζητάει ο Κρέσπο

Ολυμπιακός: Περιμένει για λίγο τον Ρεμπρόφ, το συζητάει ο Κρέσπο

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις επαφές του και κάνει υπομονή σε κάποιες περιπτώσεις για την επόμενη μέρα στον πάγκο του. Τι ισχύει με Σεργκέι Ρεμπρόφ και Ερνάν Κρέσπο.

Οι προπονητές που, σύμφωνα με πληροφορίες, ενδιαφέρουν πρωτίστως αυτή τη στιγμή τον Ολυμπιακό εργάζονται σε ομάδες, όμως, άλλοι μένουν ελεύθεροι το προσεχές δεκαήμερο και άλλοι αργότερα. Γι΄ αυτό και οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν τις επαφές τους και κάνουν υπομονή σε κάποιες υποθέσεις.

Ο Σεργκέι Ρεμπρόφ και ο Ερνάν Κρέσπο, για παράδειγμα, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος της πειραϊκής ομάδας και έχουν μπει στην τελική ευθεία των πρωταθλημάτων με την Αλ Αϊν και την Αλ Ντουχαϊλ αντίστοιχα. Έτσι, το προσεχές δεκαήμερο ή δεκαπενθήμερο θα φανεί αν ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να πείσει κάποιον εξ΄ αυτών φέρνοντάς τον στην Ελλάδα.

Τι ισχύει με Ρεμπρόφ

Σχετικά με τον Ρεμπρόφ, ο Ολυμπιακός προσπαθεί να τον δελεάσει με ένα καλό συμβόλαιο και με την προοπτική της παρουσίας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ταυτόχρονα, του έχει γίνει σαφές ότι θα έχει το απόλυτο κουμάντο στο Ρέντη και θα εκπληρωθούν στο έπακρο οι μεταγραφικές του εισηγήσεις. Ο Ουκρανός τεχνικός αντιμετωπίζει με την Αλ Αϊν την Κυριακή (7/5) την Αλ Ουάσλ και την Τετάρτη (10/5) την Αλ Μπαταέχ και στη συνέχεια θα αποφασίσει για το μέλλον του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο εξωτερικό, ο Ρεμπρόφ δεν είναι θετικός να έρθει στην Ελλάδα και να αναλάβει τον Ολυμπιακό, ωστόσο άλλες πληροφορίες από το εξωτερικό αναφέρουν ότι ο 48χρονος προπονητής είναι διστακτικός γιατί έχει δεχτεί κρούση να αναλάβει την εθνική ομάδα της πατρίδας του. Και ζητάει λίγο χρόνο για να πάρει την απόφασή του.

Για τον Ουκρανό κόουτς, το θέμα δεν είναι τόσο οικονομικό, αφού την τελευταία διετία στην Αλ Αϊν εισέπραξε συνολικά 8 εκατ. ευρώ όσο το κίνητρο να βοηθήσει την εθνική ομάδα της χώρας του να φτάσει σε μία επιτυχία. Η πραγματικότητα είναι πως έχει κάνει έργο μέχρι σήμερα στους συλλόγους που εργάστηκε, αφού κατέκτησε δύο πρωταθλήματα με την Ντιναμό Κιέβου (2014-15, 2015-17), τρία με την Φερεντσβάρος (2018-19, 2019-20, 2020-21) και ένα με την Αλ Αϊν (2021-22).

Ανοιχτός ο Κρέσπο

Σε ό,τι αφορά τον Κρέσπο, ετοιμάζεται να στεφθεί πρωταθλητής την Δευτέρα (8/5), καθώς η Αλ Ντουχαϊλ είναι στο +2 στη βαθμολογία από την Αλ Σαμάλ και αντιμετωπίζει την Αλ Αραμπί για την τελευταία αγωνιστική. Ο 47χρονος Αργεντινός τεχνικός κατέκτησε το Κόπα Σουνταμερικάνα με την Ντεφένσα το 2020, το Καμπεονάτο Παυλίστα με την Σάο Πάολο το 2021 και το Κατάρ Σταρς Καπ με την Αλ Ντουχαϊλ το 2023, θέλει να πάρει έναν ακόμη τίτλο και στη συνέχεια να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κρέσπο το συζητάει, είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να εργαστεί στη χώρα μας, οπότε θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο για να δούμε που μπορούν να οδηγήσουν οι επαφές.

Παράλληλα στα υπόψη του Ολυμπιακού είναι ο επίσης Αργεντινός Ντιέγκο Μαρτίνες, ο οποίος εργάζεται στην Τίγκρε, ενώ στην Πορτογαλία διατηρούν καθημερινά το όνομα του Πορτογάλου Σέζαρ Πεϊσότο που είναι στον πάγκο της Πάσος Φερέιρα. Ταυτόχρονα, υπάρχουν οι λύσεις των ελεύθερων Κίκε Φλόρες, Ραλφ Χάζενχουτλ, Μπρούνο Λάζε, Τζέσι Μαρς και Χάβι Γκράθια.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ