ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Πάθος για το πρώτο βήμα πρόκρισης απέναντι στη Φενέρμπαχτσε στο κατάμεστο Καραϊσκάκης

EUROPA LEAGUE 2023-2024 /  -   (  / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το πλάνο ενδεκάδας του Μεντιλίμπαρ για τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε (11/4, 19:45, COSMOTE SPORT 3HD, LIVE SPORT24). Η απουσία του τιμωρημένου Ποντένσε, ο Μασούρας και η διπλή δοκιμή στο Ρέντη με τον Γιόβετιτς.

Πίστη και πάθος στον Ολυμπιακό για τη νίκη απόψε επί της Φενέρμπαχτσε (11/4, 19:45, COSMOTE SPORT 3HD, LIVE SPORT24) στο κατάμεστο από 32.000 ερυθρόλευκους οπαδούς "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Conference League. Η πειραϊκή ομάδα θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στα ημιτελικά της διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ευρωπαϊκή ιστορία της και δεν θέλει να αφήσει αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Το μονοπάτι του Ολυμπιακού είναι πολύ δύσκολο, καθώς έχει να αντιμετωπίσει σήμερα και την επόμενη εβδομάδα μία πολύ καλή ομάδα όπως η Φενέρμπαχτσε που έχει επενδύσει πολλά στην ευρωπαϊκή πορεία και εφόσον οι "ερυθρόλευκοι" προκριθούν θα βρουν απέναντί τους την Άστον Βίλα (που είναι το φαβορί) η τη Λιλ. Όλοι στην πειραϊκή ομάδα όμως είναι πεπεισμένοι ότι μπορούν να τα καταφέρουν και επιθυμούν διακαώς να βρεθούν στην OPAP Arena τον Μάιο στον τελικό της διοργάνωσης.

Ωστόσο, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού προχωρούν βήμα βήμα και αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να κάνουν σωστά τη δουλειά τους απόψε στο Καραϊσκάκης. Και την επόμενη εβδομάδα στην Κωνσταντινούπολη. Ο Ισπανός τεχνικός έχει ζητήσει από τους παίκτες να καταβάλουν τη μέγιστη προσπάθεια προκειμένου ο Ολυμπιακός να φτάσει στη νίκη, επισημαίνοντας πως θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Ο Βάσκος κόουτς ζήτησε απόλυτη συγκέντρωση, προσήλωση στο πλάνο, γρήγορες αντιδράσεις, αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα στην επίθεση και, ταυτόχρονα, αυξημένη προσοχή στις αντεπιθέσεις της Φενέρ, όπως και στις στατικές φάσεις ανασταλτικά. Παράλληλα, ο Μεντιλίμπαρ έχει δώσει έξτρα οδηγίες στους ποδοσφαιριστές, τόσο για τον Τζέκο, τον Τάντιτς και τον Καχβετσί όσο για τον Σιμάνσκι και τον Φρεντ.

Η πιθανή ενδεκάδα κόντρα στη Φενέρμπαχτσε

Στα αγωνιστικά, ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει τη μεγάλη απουσία του τιμωρημένου Ποντένσε, με τον Γιόβετιτς και τον Μασούρα να διεκδικούν τη θέση του. Ο Ισπανός τεχνικός δοκίμασε τον Μαυροβούνιο ποδοσφαιριστή και πίσω από τον Ελ Κααμπί και στα πλάγια της επίθεσης στην τελευταία προπόνηση αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά. Και για ακόμη μία φορά δεν άνοιξε τα χαρτιά του για την ενδεκάδα.

Μία πιθανή σύνθεση είναι με τον Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια, τον Ρόντινεϊ δεξιά στην άμυνα, τον Ορτέγκα αριστερά, τον Κάρμο και τον Ρέτσο στα στόπερ, τους Έσε, Τσικίνιο και Όρτα στα χαφ και τους Φορτούνη, Γιόβετιτς ή Μασούρα και Ελ Κααμπί στην επίθεση.

Στη διάθεση του Μεντιλίμπαρ είναι επίσης οι Ελ Αραμπί, Αλεξανδρόπουλος, Καρβάλιο, Ιμπόρα, Ντόη, Ρίτσαρντς, Κίνι, Πασχαλάκης και Παπαδούδης. Υπενθυμίζεται, ότι στο όριο καρτών ενόψει του αγώνα ρεβάνς στην Κωνσταντινούπολη βρίσκονται οι Φορτούνης, Κάρμο, Ρέτσος, Ιμπόρα και Αλεξανδρόπουλος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ