STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο Σλάβκο Βίντσιτς από τη Σλοβενία διευθύνει το ντέρμπι

Ο Βίντσιτς από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπέρνλι
Ο Βίντσιτς από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπέρνλι EUROKINISSI

Η ΚΕΔ όρισε τον Σλοβένο, Σλάβκο Βίντσιτς, για το αιώνιο ντέρμπι την Κυριακή (03/10, 20:30) στο Φάληρο ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Ο Σλοβένος, Σλάβκο Βίντσιτς, είναι ο εκλεκτός της ΚΕΔ για να διευθύνει το αιώνιο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (03/10, 20:30, Novasports Prime).

Γνώριμός μας στα ελληνικά γήπεδα ο 40χρονος, καθώς έχει σφυρίξει το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ πέρυσι στην Τούμπα, το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, αλλά και μεταξύ άλλων του ευρωπαϊκούς αγώνες ΠΑΟΚ - Άγιαξ και Ολυμπιακός - Μπέρνλι.

Στις 5/9/2016 είχε σφυρίξει το 0-0 του ΠΑΟΚ με τη Φιορεντίνα για τους ομίλους του Europa League. Για τα προκριματικά της διοργάνωσης, είχε σφυρίξει στις 18/8/2016 στο εκτός έδρας 1-0 του Ολυμπιακού επί της Αρούκα και στις 23/8/2018 στο 3-1 του Ολυμπιακού επί της Μπέρνλι. Έχει συνολικά 13 παιχνίδια στο Champions League, 19 στο Europa League και 11 σε προκριματικά του Europa League.

Θα έχει για βοηθούς του, τους συμπατριώτες του Τόμας Κλάσνιτς, Άντρας Κόβασιτς και τέταρτο τον Σπυρίδων Ζαμπαλά Φωτιά από τον Σύνδεσμο Ηπείρου. Στο VAR θα είναι ο Βίτορ Φερέιρα με AVAR τον Πολυχρόνη Κωσταρά από την Αιτωλοακαρνανία.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η ΚΕΔ όρισε τον Παπαπέτρου στο Βόλος - Αστέρας, τον Διαμαντόπουλο στο «Κλέανθης Βικελίδης» για το Άρης - Απόλλων Σμύρνης, τον Τζοβάρα στο Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα, τον Τσακαλίδη στο Παναιτωλικός - ΑΕΚ, τον Σιδηρόπουλο στο Ηράκλειο για το ΟΦΗ - ΠΑΟΚ και τον Γκορτσίλα στο Ιωνικός - Λαμία.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ