ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η εξήγηση για την κίνηση του Ποντένσε προς τον Λοντίγκιν μετά το εύστοχο πέναλτι

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η εξήγηση για την κίνηση του Ποντένσε προς τον Λοντίγκιν μετά το εύστοχο πέναλτι
INTIME SPORTS

Ο Ντάνιελ Ποντένσε νίκησε στη διαδικασία των πέναλτι τον Γιούρι Λοντίγκιν και αμέσως μετά έτρεξε από πάνω του. Αυτή είναι η εξήγηση για την κίνηση του Πορτογάλου.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε στήθηκε στα 11 βήματα απέναντι από τον Γιούρι Λοντίγκιν στη διαδικασία των πέναλτι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (6-7).

Ο Πορτογάλος εξτρέμ ευστόχησε από την άσπρη βούλα, ισοφαρίζοντας 4-4 για τους ερυθρολεύκους κι αμέσως έσπευσε να το πανηγυρίσει πάνω από τον τερματοφύλακα των πράσινων, που ήταν πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο

Ο Ποντένσε χάρισε ένα ανεπανάληπτο στιγμιότυπο, αλλά παράλληλα η κίνησή του προκάλεσε απορίες.

Το μόνο που χρειάζεται, όμως, είναι να θυμηθούμε το κοινό παρελθόν των δύο ποδοσφαιριστών, καθώς κάποτε υπήρξαν συμπαίκτες. Ο Λοντίγκιν είχε πάει δανεικός στον Ολυμπιακό για έξι μήνες από την Ζενίτ τον Ιανουάριο του 2019.

Εκείνο το διάστημα ο Ποντένσε αγωνιζόταν στην πειραϊκή ομάδα, στην πρώτη του θητεία, με τους δύο παίκτες λοιπόν να γνωρίζονται, έχοντας συνυπάρξει ένα εξάμηνο μαζί.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ