ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Αντιπροσωπεία της Θύρας 7 βρέθηκε στον Ρέντη πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Αντιπροσωπεία της Θύρας 7 βρέθηκε στον Ρέντη πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
INTIME

Αντιπροσωπεία των οπαδών του Ολυμπιακού βρέθηκε στον Ρέντη πριν από την προπόνηση του Σαββάτου για να στείλει μήνυμα στήριξης προς τους παίκτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (10/03, 20:30, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24).

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (10/03, 20:30, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24) και στις τάξεις των φιλάθλων των Πειραιωτών υπάρχει ανυπομονησία γι' αυτό το κρίσιμο ντέρμπι.

Μάλιστα, αντιπροσωπεία των οπαδών της Θύρας 7, που βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο των ερυθρολεύκων στον Ρέντη προκειμένου να τονώσει το ηθικό και την ψυχολογία του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και των παικτών του, παρότρυνε τους παίκτες του Ολυμπιακού:

"Σας πιστεύουμε όσο ποτέ. Μην αφήνετε τίποτα να πέσει κάτω, είμαστε δίπλα σας σε όλα. Πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Πιστεύουμε ακόμα και στην πρόκριση στην Ευρώπη", είπαν μεταξύ άλλων προς τους παίκτες.

Παράλληλα απευθύνθηκαν και στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς λέγοντας: "Εσύ Ντάρκο να εξηγήσεις στους νέους ποδοσφαιριστές πού έχουν έρθει. Μη φοβάστε κανέναν. Πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Χαιρόμαστε που σας βλέπουμε πάλι ως οικογένεια".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ