ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια και η βιντεοκλήση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν στα αποδυτήρια και κάνουν βιντεοκλήση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη
Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν στα αποδυτήρια και κάνουν βιντεοκλήση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη PRINT SCREEN

Ο Ολυμπιακός δημοσίευσε ένα VIDEO από τους ξέφρενους πανηγυρισμούς των παικτών στα αποδυτήρια μετά την πρόκριση στους "16" του Conference League, οι οποίοι έκαναν βιντεοκλήση με τον πρόεδρο της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε την Πέμπτη (23/02) για δεύτερη φορά τη Φερεντσβάρος και σφράγισε την πρόκρισή του στους "16" του Conference League.

Οι παίκτες των ερυθρολεύκων αφού πρώτα πήγαν προς τη θύρα όπου βρίσκονταν οι οπαδοί οι οποίοι ταξίδεψαν στην Ουγγαρία για να το πανηγυρίσουν, συνέχισαν στα αποδυτήρια.

Εκεί μάλιστα, είχαν και βιντεοκλήση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, με την ομάδα να δημοσιεύσει το σχετικό VIDEO.

"Οι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια της ομάδας μας, με ένα ξεχωριστό καλεσμένο μέσω βιντεοκλήσης!", έγραψε η ΠΑΕ στην ανάρτησή της στα social media.

Από τη μεριά του ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ευχαρίστησε τους φιλάθλους για την υποστήριξή τους.

"Ευχαριστούμε τον κόσμο μας για τη στήριξη στον χθεσινό αγώνα. Ελπίζω να συνεχίσουν έτσι σε κάθε στιγμή κι ελπίζω πως κι η ομάδα θα τους δώσει τα πάντα για να συνεχίσει στις εγχώριες, αλλά κι ευρωπαϊκές διοργανώσεις", ανέφερε ο προπονητής των ερυθρολεύκων.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ