ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Οι ερυθρόλευκοι έχουν καταθέσει προσφορά για τον Κανός, αλλά εκείνος προτιμά τη Βαλένθια σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα

Ο Σέρτζι Κανός πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στον Λεβαδειακό
Ο Σέρτζι Κανός πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στον Λεβαδειακό EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα ο Ολυμπιακός και η Βαλένθια έχουν καταθέσει πρόταση αγοράς του Κανός στην Μπρέντφορντ και ο 26χρονος εξτρέμ φέρεται να προτιμά την επιστροφή στην πατρίδα του.

Ο Σέρτζι Κανός αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό στο δεύτερο μισό της περασμένης περιόδου και άφησε το στίγμα του, παρόλο που τα πράγματα δεν του ήρθαν όπως θα τα περίμενε ο ίδιος.

Ο Ισπανός εξτρέμ σε οκτώ αγώνες στο πρωτάθλημα είχε τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ που ήταν αρκετά καλή επίδοση και κυρίως με την παρουσία του στα παιχνίδια έδειξε την ανάγκη που έχουν οι ερυθρόλευκοι για την ποιοτική ενίσχυση στα πλάγια της επίθεσης.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής επιθυμούσε να μείνει ελεύθερος από την Μπρέντφορντ, αλλά η τελευταία όπως ήταν αναμενόμενο ενεργοποίησε την οψιόν για την επέκταση του συμβολαίου του Ισπανού επιθετικού μέχρι το καλοκαίρι του 2024, προκειμένου να μπουν χρήματα στο ταμείο της από τυχόν πώλησή του.

Σύμφωνα με τους συμπατριώτες του παίκτη, η Βαλένθια κι ο Ολυμπιακός διεκδικούν τις υπογραφές του έμπειρου εξτρέμ και της Μπρέντφορντ και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Με αφορμή το γεγονός ότι η Βαλένθια επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Κανός, τόσο η ιστοσελίδα Relevo όσο και η OndaCero ανέφεραν τις τελευταίες ώρες ότι "ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει καλύτερη προσφορά στον Κανός και στην Μπρέντφορντ, αλλά εκείνος έχει ως πρώτη επιλογή την επιστροφή στη γενέτειρά του".

Ο Κανός έχει γεννηθεί στη Βαλένθια και σε κατά καιρούς δηλώσεις του έχει τονίσει πως θέλει να αγωνιστεί με τη φανέλα της, καθώς από τα τμήματα υποδομής της Μπαρτσελόνα, μεταπήδησε σε αυτά της Λίβερπουλ και στη συνέχεια έπαιξε στην Μπρέντφορντ και τη Νόριτς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ