ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο βασικός πυλώνας Χουάνγκ και οι μνηστήρες που τον περιτριγυρίζουν

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στον ΠΑΟΚ
Ο Ίνμπομ Χουάνγκ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στον ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ είναι ένας βασικός πυλώνας του Ολυμπιακού, ωστόσο έχει μαγνητίσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, ακόμα και της Αλ Χιλάλ που έχει ένα γεμάτο πορτοφόλι.

Ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση δύο κεντρικών χαφ, ενός ανασταλτικού ('6άρι") και ενός επιθετικού μέσου ("8άρι"), αλλά την ίδια ώρα υπάρχουν σύλλογοι στο εξωτερικό που καλοβλέπουν έναν δική του παίκτη και δη τον Ίνμπομ Χουάνγκ.

Οι ερυθρόλευκοι επιθυμούν να κρατήσουν τον Νοτιοκορεάτη ποδοσφαιριστή και θέλουν να "χτίσουν" γύρω του την μεσαία γραμμή, καθώς ήταν ο καλύτερος σε απόδοσης παίκτης της πειραϊκής ομάδας την τελευταία περίοδο.

Ο Ολυμπιακός έχει συμβόλαιο με τον Ασιάτη χαφ μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και δεν μπαίνει καν σε συζήτηση αυτή τη στιγμή για την παραχώρηση του. Τι θα γίνει όμως στο ενδεχόμενο που φτάσει μεγάλη επίσημη προσφορά στα γραφεία της ερυθρόλευκης ΠΑΕ;

Η Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας, για παράδειγμα, παρακολουθεί στενά την περίπτωση του Χουάνγκ, ενώ πρόσφατα υπήρχαν δημοσιεύματα στην Σκωτία περί έντονου ενδιαφέροντος της Ρέιντζερς.

Πρόσθεταν δε, ότι οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού ανέρχονται στα 13.000.000 λίρες (δηλαδή, 15.000.000 ευρώ). Επίσης, τον περασμένο Ιανουάριο είχε ψάξει την υπόθεση του διεθνούς Νοτιοκορεάτη μέσου η Νάπολι, όπως και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Αντιλαμβάνεται κανείς, ότι από τη στιγμή που μπήκαμε στον Ιούλιο οι "μνηστήρες" για τον Χουάνγκ θα αυξηθούν, αλλά πρόθεση του Ολυμπιακού είναι να μην μπει καν σε διαδικασία συζήτησης. Τώρα, αν προκύψει πρόταση που θα είναι πάνω από 15.000.000 ευρώ και από μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο, τότε δεν μπορεί να πει κανείς με σιγουριά τι θα γίνει.

Ο Χουάνγκ πάντως αποτελεί κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό και στην προσπάθεια που κάνουν οι ερυθρόλευκοι να επιστρέψουν στις κατακτήσεις τίτλων στην Ελλάδα, αλλά και να διακριθούν στην Ευρώπη. Ο ίδιος θέλει να παραμείνει στη γηραιά ήπειρο, καθώς θεωρεί ότι έχει πολλά ακόμη να δώσει.

Μια και η αναφορά στον Χουάνγκ, ο παίκτης θα ενταχθεί από την Τρίτη (4/7) στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, ενώ οι υπόλοιποι διεθνείς ποδοσφαιριστές που είχαν άδεια, οι Πασχαλάκης, Μασούρας, Μπουχαλάκης, Ρέαμπτσιουκ και Ρέτσος θα επιστρέψουν την Δευτέρα (3/7).

Οι παραπάνω παίκτες θα υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά τεστ και την Τετάρτη (5/7) θα αναχωρήσουν με την αποστολή για την Αυστρία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ