ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: "Ο VAR δεν είναι ούτε ελίτ, ούτε καν διεθνής" - Οι τέσσερις φάσεις που διαμαρτύρονται οι ερυθρόλευκοι

Ολυμπιακός: "Ο VAR δεν είναι ούτε ελίτ, ούτε καν διεθνής" - Οι τέσσερις φάσεις που διαμαρτύρονται οι ερυθρόλευκοι

Αυτές είναι οι τέσσερις φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός στην ήττα από την ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League. Επιπλέον, οι ερυθρόλευκοι αναφέρουν πως ο VAR δεν είναι ούτε ελίτ, ούτε διεθνής.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 3-1 από την ΑΕΚ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για την 5η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League. Οι ερυθρόλευκοι διαμαρτύρονται έντονα για την διαιτησία της αναμέτρησης και παρουσιάζουν τις τέσσερις φάσεις για τις οποίες έχουν τα παράπονά τους.

Μάλιστα, ο Ολυμπιακός θεωρεί πως έγινε διαιτητικό έγκλημα. Επίσης, τονίζουν πως ο διαιτητής VAR, Μάρκο Πιτσινίνι, εμπλέκεται σε όλες τις φάσεις και όχι μόνο δεν είναι ελίτ, αλλά δεν είναι καν διεθνής.

Οι τέσσερις φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός:

  1. "13' Κακώς ο διαιτητής δεν σφύριξε πέναλτι σε σπρώξιμο στο Μπακαμπού, έπρεπε ο VAR να συστήσει στο διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για πέναλτι.
  2. 38' Επρεπε να αποβάλλει με κόκκινη κάρτα τον Σιμάσκι για σοβαρό επικίνδυνο παίξιμο στον Βαλμπουενά. Παρατεταμένο πάτημα με τις τάπες του στον αχίλλειο τένοντα. Κακώς ο VAR δεν ενημέρωσε τον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης.
  3. 80-82' Κακώς σφύριξε πέναλτι όταν ο Βίντα έπεσε στην περιοχή. Κακώς ο VAR δεν συνέστησε στον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για μη παράβαση πέναλτι. Δεν υπήρξε καμία επαφή από τον Ρέαμπτσιουκ.
  4. 90'+1'' Κακώς ο Β βοηθός και ο διαιτητής δεν σφύριξε φάουλ πριν από το γκολ της ΑΕΚ. Κακώς ο VAR δεν συνέστησε στο διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για παράβαση φάουλ πριν το γκολ.".
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ VAR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ