ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και το ποδοσφαιρικό τμήμα τίμησαν τα θύματα της Θύρας 7

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης καταθέτει λουλούδι στην μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης καταθέτει λουλούδι στην μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7 EUROKINISSI SPORTS

Την Τετάρτη (8/2) συμπληρώνονται 42 χρόνια από τη μαύρη μέρα της τραγωδίας της Θύρας 7 και σήμερα (4/2) ο Βαγγέλης Μαρινάκης και η ομάδα του Ολυμπιακού τίμησε την μνήμη των 21 θυμάτων. Σε λίγες μέρες το επίσημο μνημόσυνο.

Ο Ολυμπιακός είναι συγκεντρωμένος στο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (5/2, 20:30, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24), ωστόσο ο ερυθρόλευκος οργανισμός δεν ξεχνάει τα θύματα της Θύρας 7. Σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα την Τετάρτη (8/2) συμπληρώνονται 42 χρόνια από τη μαύρη μέρα.

Έτσι το Σάββατο (4/2) ο Βαγγέλης Μαρινάκης και το ποδοσφαιρικό τμήμα των ερυθρόλευκων τίμησαν την μνήμη των 21 θυμάτων. Συγκεκριμένα, πριν από την αναχώρηση για τη Θεσσαλονίκη άφησαν ένα λουλούδι στο μνημείο της Θύρας 7.

Αυτό δεν ήταν το ετήσιο μνημόσυνο, το οποίο και θα γίνει το προσεχές διάστημα, όταν και ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

"Όσα χρόνια κι αν περάσουν, δεν είναι ικανά να σβήσουν από τις μνήμες μας τα θύματα της Θύρας 7. Στις 8 Φεβρουαρίου 1981, εκείνη την αποφράδα ημέρα, ο μεγαλύτερος αθλητικός Σύλλογος της χώρας χτυπήθηκε από τη μεγαλύτερη τραγωδία που γνώρισε ποτέ ο ελληνικός αθλητισμός. Πέρασαν 42 χρόνια, αλλά οι 21 φίλαθλοι που έφυγαν τόσο άδικα, θα είναι για πάντα στην καρδιά και στο μυαλό.

Ο Ολυμπιακός τιμάει την μνήμη των θυμάτων της θύρας 7
Ο Ολυμπιακός τιμάει την μνήμη των θυμάτων της θύρας 7 EUROKINISSI SPORTS

Το μεσημέρι του Σαββάτου (4/2) ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης», Βασίλη Βασιλειάδη, βρέθηκε στο μνημείο της Θύρας 7 και τίμησε τη μνήμη των αδικοχαμένων παιδιών, αφήνοντας ένα λουλούδι.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού αφήνουν λουλούδι στη μνήμη των θυμάτων της θύρας 7
Οι παίκτες του Ολυμπιακού αφήνουν λουλούδι στη μνήμη των θυμάτων της θύρας 7 EUROKINISSI SPORTS

Το ίδιο έπραξε σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, αποτίοντας φόρο τιμής. Αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε. Το επίσημο μνημόσυνο θα γίνει τις επόμενες μέρες. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα γνωστοποιήσει επισήμως την ημέρα και την ώρα".

Ο Αραμπί αφήνει λουλούδι για τα θύματα της Θύρας 7
Ο Αραμπί αφήνει λουλούδι για τα θύματα της Θύρας 7 EUROKINISSI SPORTS
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ