ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οι παίκτες επισκέφτηκαν την Ογκολογική Μονάδα Παίδων

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων OLYMPIACOS FC

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα βρέθηκε δίπλα στα παιδιά της "Ελπίδας".

Ο Ολυμπιακός και ο Πρόεδρός του, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, είναι πάντοτε παρόντες εκεί όπου χρειάζεται στήριξη, βοήθεια και ελπίδα. Το μεσημέρι της Τρίτης (7/2) ο ηγέτης της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα επισκέφθηκε την Ογκολογική Μονάδα Παίδων. Για μια ακόμη χρονιά η οικογένεια του Ολυμπιακού βρέθηκε δίπλα στους μικρούς μεγάλους μαχητές της ζωής για να τους δώσει δύναμη και κουράγιο, για να τους προσφέρει στιγμές χαράς και δώρα.

Για να τους φέρει λάμψη και χαμόγελα στα πρόσωπά τους, να τους μεταδώσει τη φλόγα την αγωνιστικότητας. Για να τους στείλει μήνυμα συμπαράστασης στον αγώνα που δίνουν οι πραγματικοί ήρωες της ζωής. Μια επίσκεψη που κάθε χρόνο αποτελεί ξεχωριστή στιγμή για ολόκληρη την οικογένεια του Ολυμπιακού, εκφράζει τη βαθιά ευαισθησία της ΠΑΕ και μεταδίδει το μήνυμα της ανιδιοτελούς προσφοράς σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Τον κ. Μαρινάκη και το ποδοσφαιρικό τμήμα υποδέχτηκαν η Πρόεδρος του Σωματείου "ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο" κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και ο Διοικητής των Νοσοκομείων Παίδων "Π.&Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ" και "Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ" κ. Μανώλης Παπασάββας.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τη Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τη Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη OLYMPIACOS FC

Σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για τη διαχρονική στήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός που βρίσκεται στο πλευρό της "ΕΛΠΙΔΑΣ" από το 2011, η κυρία Βαρδινογιάννη ανακήρυξε και πάλι την ομάδα "Πρωταθλητή για την ΕΛΠΙΔΑ" για τα έτη 2023-2025, ανανεώνοντας αυτόν τον "τίτλο αγάπης και προσφοράς".

Στην ομιλία της, ανέφερε: "Ως ελάχιστη αναγνώριση της τεράστιας προσφοράς σας στον αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου, ο Σύλλογός μας έχει την τιμή να ανακηρύξει τον Ολυμπιακό "Πρωταθλητή για την ΕΛΠΙΔΑ 2023-2025", ανανεώνοντας αυτόν τον "τίτλο αγάπης κοντά στα παιδιά" που επάξια κατέχετε τα τελευταία χρόνια συμβάλλοντας στον αγώνα τους για ζωή. Σε έναν αγώνα δύσκολο, στον οποίο όμως δεν θέλουμε καμία ήττα, καμία ισοπαλία, αλλά μόνο νίκες! Όπως άλλωστε θέλει και ο Ολυμπιακός! Ένας ιστορικός αθλητικός σύλλογος, με περισσότερα από 90 χρόνια διακρίσεων σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Η προσφορά του στον Ελληνικό Αθλητισμό είναι τεράστια όπως και η κοινωνική του προσφορά στην Ελλάδα. Θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Ευάγγελο Μαρινάκη, Επίτιμο Μέλος του Συλλόγου μας! Είναι για εμάς ανεκτίμητος σύμμαχος και με τη στήριξή του στέλνει ένα δυνατό μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης".

Ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε: "Από το 2011, σήμερα είναι η 13η φορά που ερχόμαστε. Είναι μία παράδοση για την οποία είμαστε υπερήφανοι. Ο Ολυμπιακός τα περισσότερα χρόνια είναι πρωταθλητής, έχει νοοτροπία πρωταθλητή και τα παιδιά εδώ μέσα, αλλά και εσείς οι ίδιοι, αυτό που κάνετε, είναι πρωταθλητισμός στις ζωές ανθρώπων, στις ζωές νέων παιδιών. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για αυτό και να ξέρετε ότι θα είμαστε κοντά σας σε όλη αυτήν την προσπάθεια για τα χρόνια που έρχονται. Εμείς αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να στηρίξουμε αυτό το εγχείρημα με όλες μας τις δυνάμεις και οι αθλητές μας είναι εδώ να δώσουν κουράγιο σε αυτά τα παιδιά. Να ξέρετε ότι θα είμαστε πάντα δίπλα σας σε αυτό που κάνετε. Εγώ θα ήθελα να ευχηθώ να έχουμε μια καλή χρονιά, να έχουμε υγεία, έχουμε δει πάρα πολλά πράγματα τον τελευταίο καιρό με την πανδημία. Είδαμε και αυτό που έγινε, το τραγικό, στην Τουρκία, χθες. Και εκεί θα θέλαμε να συμπαρασταθούμε όσο μπορούμε, είναι τραγικό. Να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι και για άλλη μια φορά εύχομαι υγεία σε όλους και σε εσάς κυρία Βαρδινογιάννη να συνεχίσετε με την ίδια δύναμη σε αυτό το λειτούργημα που κάνετε, να είστε πάντα καλά".

Οι παίκτες του Ολυμπιακού στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων
Οι παίκτες του Ολυμπιακού στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων OLYMPIACOS FC


Παρών ήταν και ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ο οποίος ανέφερε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα τιμήσει την κυρία Βαρδινογιάννη για την προσφορά της, σε εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Ο κύριος Μαρινάκης παρέδωσε για ακόμα μια χρονιά στην κυρία Βαρδινογιάννη μια επιταγή για την στήριξη της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων, ενώ στη συνέχεα οι δυο τους τοποθέτησαν στον "Τοίχο των Αστεριών της ΕΛΠΙΔΑΣ" τα Αστέρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Πρωταθλητή για την ΕΛΠΙΔΑ. Η κυρία Βαρδινογιάννη τίμησε ακόμα για την στήριξή τους τον Αντιπρόεδρο της ομάδας και Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, τον προπονητή της ομάδας Μίτσελ, ενώ προσέφερε σε όλους τους παίκτες το μπλουζάκι του "Πρωταθλητή για την ΕΛΠΙΔΑ 2023-2025", καθώς και ένα ημερολόγιο φτιαγμένο από τα παιδιά της Ογκολογικής Μονάδας.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που μικροί ασθενείς προσέφεραν από την πλευρά τους χειροτεχνίες και ζωγραφιές στον Πρόεδρο και τα μέλη της ομάδας, εκφράζοντας την αγάπη και τον θαυμασμό τους.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ