ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Σισέ κλήθηκε στην εθνική Σενεγάλης για το Κόπα Άφρικα

Ο Σισέ πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα του Ολυμπιακού κόντρα στον ΟΦΗ | 13 Δεκεμβρίου 2021
Ο Σισέ πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα του Ολυμπιακού κόντρα στον ΟΦΗ | 13 Δεκεμβρίου 2021 INTIME

Ο Παπέ Αμπού Σισέ είναι στις βασικές επιλογές του προπονητή της Σενεγάλης, Αλιού Σισέ, για τους αγώνες του Κόπα Άφρικα.

Ο Πάπε Αμπού Σισέ κλήθηκε στην εθνική Σενεγάλης ενόψει της τελικής φάσης του Κόπα Άφρικα. Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού ήταν στις βασικές επιλογές του Ομοσπονδιακού τεχνικού Αλιού Σισέ στους τελευταίους αγώνες κόντρα στο Τόγκο και το Κονγκό και, όπως αναμενόταν, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Ο 26χρονος στόπερ πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τους ερυθρόλευκους (έχει 27 συμμετοχές και 5 γκολ), αποτελεί βασικό γρανάζι στην άμυνα της πειραϊκής ομάδας και έχει ανεβάσει πάλι το κασέ του. Ο παίκτης αναχώρησε για την πατρίδα του και την επόμενη εβδομάδα θα ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Σενεγάλης.

Πλέον, εκείνοι που έχουν κληθεί επίσημα και θα λάβουν μέρος από πλευράς Ολυμπιακού στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής είναι ο Αγκιμπού Καμαρά, ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο Πιέρ Κούντε και ο Πάπε Αμπού Σισέ. Αντίθετα, έχουν αποκλειστεί ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί και ο Μαντί Καμαρά. Εκκρεμούν για την ώρα οι υποθέσεις των Χένρι Ονιεκούρου που είναι να κληθεί και του Ουσεϊνού Μπα, ενώ αναλυτικά η λίστα της Σενεγάλης θα γίνει γνωστή στις 24 Δεκεμβρίου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ