ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Ροντρίγκες έμεινε στον Ρέντη και προσπαθεί να προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ο Γκάρι Ροντρίγκες από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ | 24 Οκτωβρίου 2021
Ο Γκάρι Ροντρίγκες από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ | 24 Οκτωβρίου 2021 EUROKINISSI

Ο Γκάρι Ροντρίγκες αποκλείστηκε από την εθνική ομάδα της πατρίδας του και κάνει αγώνα δρόμου για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να παίξει στο ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή 21 Νοεμβρίου.

Η σύσπαση στον οπίσθιο μηριαίο και η αντικατάστασή του στον αγώνα με τον Ιωνικό, δεν επέτρεψε στον εξτρέμ του Ολυμπιακού, Γκάρι Ροντρίγκες να ταξιδέψει στο Πράσινο Ακρωτήρι και να ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής ομάδας της πατρίδας του ενόψει των παιχνιδιών εντός έδρας με τη Δημοκρατία της Κεντρικής Αφρικής (13/11) και εκτός έδρας με τη Νιγηρία (16/11) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο έμπειρος εξτρέμ έμεινε στον Ρέντη και ακολουθεί θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, στην προσπάθεια του να προλάβει το ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στις 21 Νοεμβρίου. Η Ομοσπονδία του Πράσινου Ακρωτηρίου σε ενημέρωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ανέφερε ότι ο Ροντρίγκες "τραυματίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι με τον σύλλογο του, επομένως δεν θα είναι διαθέσιμος για τους δύο επόμενους αγώνες".

Πλέον, ο 31χρονος ποδοσφαιριστής (έχει γενέθλια σε δύο εβδομάδες) έχει στοχεύσει στον αγώνα με την ΑΕΚ και ο Πέδρο Μαρτίνς ευελπιστεί να τον έχει στη διάθεσή του. Διότι, είναι αληθές ότι ο Ολυμπιακός είναι διαφορετικός στην επίθεση με τον Ροντρίγκες στην ενδεκάδα, καθώς υπάρχει ισορροπία στα εξτρέμ μαζί με την παρουσία του Μασούρα στην άλλη πλευρά και ο Α. Καμαρά λειτουργεί καλύτερα παίζοντας πίσω από τον σέντερ φορ.

Ενοχλήσεις στη γάμπα ο Ονιεκούρου

Παράλληλα, τα ατομικά τους προγράμματα ακολουθούν ο Κούντε και ο Ρέαμπτσιουκ, με τον τελευταίο να προλαβαίνει τον αγώνα απέναντι στην Ένωση. Αυτό που ανησυχεί το τεχνικό επιτελείο των ερυθρόλευκων είναι οι ενοχλήσεις στη γάμπα του Ονιεκούρου το τελευταίο τριήμερο, με τον Νιγηριανό να κάνει θεραπείες στο Ρέντη.

Προς το παρόν, παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή του, αλλά στην πειραϊκή ομάδα αισιοδοξούν ότι θα ενσωματωθεί στην αποστολή με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Σε κάθε περίπτωση, ο Μαρτίνς με τους τραυματισμούς που υπάρχουν και την απουσία αρκετών διεθνών δεν μπορεί να δουλέψει όπως θέλει τούτες τις ημέρες στο Ρέντη. Αυτό που τον ενδιαφέρει πρωτίστως, πάντως, είναι να επιστρέψουν υγιείς οι διεθνείς από εβδομάδα και στη συνέχεια θα καταστρώσει τα πλάνα του για τον αγώνα εναντίον των κιτρινόμαυρων.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ