ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Ρόνι Λόπες έδειξε τους γυμνασμένους κοιλιακούς του

Ο Ρόνι Λόπες ποζάρει μαζί με τον διατροφολόγο του Ολυμπιακού, Ερνάνι Γκόμες
Ο Ρόνι Λόπες ποζάρει μαζί με τον διατροφολόγο του Ολυμπιακού, Ερνάνι Γκόμες ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΑΝΙ ΓΚΟΜΕΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

Ο Ρόνι Λόπες αρχίζει να ανεβάζει στροφές με τη φανέλα του Ολυμπιακού και θέλησε να δώσει μια απάντηση στους πρώιμους επικριτές του, δείχνοντας το καλογραμμωμένο σώμα του μέσω φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram.

Το πρώτο διάστημα της παραμονής του στην Ελλάδα δεν μπόρεσε να αποδώσει τα αναμενόμενα με αποτέλεσμα να μην κερδίσει θέση βασικού στα άκρα της επίθεσης του Ολυμπιακού, ωστόσο αυτή την περίοδο ο Ρόνι Λόπες βρίσκεται σε καλό ποδοσφαιρικό φεγγάρι.

Στα τελευταία παιχνίδια των πρωταθλητών Ελλάδας ο Πέδρο Μαρτίνς τού δίνει ευκαιρίες και σιγά σιγά ο άλλοτε παίκτης της Σεβίλλης τις αξιοποιεί. Παράδειγμα στο ματς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό όταν και μπήκε αλλαγή στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και λίγη ώρα αργότερα μείωσε σε 3-2, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τα ερυθρόλευκα.

Πέρα από την πρόοδό του εντός του γηπέδου, ο Λόπες δείχνει πάντως να έχει... μεταμορφωθεί και ως προς τη φυσική του κατάσταση, με τον ίδιο να θέλει να στείλει μήνυμα στους φίλους της ομάδας για τη δουλειά που ρίχνει στην προπόνηση και στο γυμναστήριο μέσω φωτογραφίας που δημοσιεύστηκε στο Instagram.

Συγκεκριμένα, στον προσωπικό λογαριασμό του διατροφολόγου του Ολυμπιακού, Ερνάνι Γκόμες, με τους δύο άνδρες να ποζάρουν και τον Λόπες να δείχνει τους γυμνασμένους κοιλιακούς του και να κάνει αναφορά και στα αρκετά κιλά που έχει σηκώσει το τελευταίο διάστημα γράφοντας χαρακτηριστικά "5kg".

Σημειώνεται πως ο 25χρονος Πορτογάλος εξτρέμ μετράει μέχρι στιγμής 12 ματς και 339 λεπτά με τη φανέλα του Ολυμπιακού από την εκκίνηση της φετινής σεζόν (7 στο Champions League, 4 στο Europa League, 1 στο Κύπελλο), έχοντας ως τώρα απολογισμό 1 γκολ και 1 ασίστ.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ